Разноразно питање

1. Ciklone organizovanog hejta je BILO. organizovao sam ga JA. samo hocu da ti kazem da boga nema da ikako dokazes da sam ga ja hejtovao! I da iskulirate sa banjavanjem.

2. Šta da se dokazuje? Vidi se iz aviona, ban je samo možda trebalo da bude duži.

3. Ne vidi se iz aviona, kolegijalno seres sada.

Za moj slucaj pricam sada.

4. Zajebao sam se, izvini, dao si jedan plus.

5. A za moj dupli znas koji je ili si barem znao, bila je sprdnja u cekaonici sa musko-zenskim profilima pa pogledaj kada je logovan.

Nat sam mogao da pitam na 1001(dusxan) nacin a i to znas pa ti je posalica ispala u najmanju ruku glupa.

6. ako bi se potukli Ostrog i Hram Svetog Save ko bi pobijedio?

7. I opet, niko ne moze da kaze da mu nisam realno ocenio definicije. Ako valjaju odaberite mu nesto.

8. Crkva Vaznesenja Gospodnjeg u Žarkovu,SIG.

9. Nat sam mogao da pitam na 1001(dusxan) nacin a i to znas pa ti je posalica ispala u najmanju ruku glupa.

Isto tako znam na koji si, pa dok se dičiš kako dupli nemaš i to te ne zanima, ti si ipak juče bio na sajtu sa jednog naloga, iako banovan, propitivao o svom banu (što se takođe kažnjava banom, uglavnom). Dakle, pošalica mi nije glupa, samo ovde voliš da se prezentuješ kao superkul.

10. Zajebi to što se kažnjava banon sa Boxera je ulazio!

11. Znam, vidi se koje je naloge koristio.

12. Ako to sve može vidi za koje pare je otišla kuća na Kosovu?

13. Ја га нисам хејтовао, чак сам му и поделио два плуса, уз осталих 8 минуса, иако су и те две дефке говно. Све дефиниције сам прочитао, тако да је бан неоснован и желео бих да ми се изабере нешто јер је модулатор који ме бановао погрешио. Може реакција нека, немојте постер, лоши су ми.

14. Pa vidis nije tacno. Taj nalog uopste nije moj. Taj autor mi je na fb rekao da me ovo govno crnogorsko proziva u cekaonici jer je moje ime zabolo tamo pa mi je dao njegov nalog da udjem da napusim govedo. Onda sam iskoristio priliku i rekao im da pozovu bilo kog moda koji je aktivan da ga pitam u vezi bana. Potom sam izasao sa tudjeg naloga.

Da sam mislio da je to blam ne bih se ni predstavio kada sam usao. Osim toga uvece sam se logovao sa bohorovog naloga, tj bili smo logovani obojica i spdali cet i kasno uvece pisao malo po forumu.

Superkul ne moze da se prezentuje ni potigne.

15. Imaš PVT jebo raspravu

16. Aaaa, znači čitao si pvt-ove??

17. CEKAJ BRATE VIDIS DA SAM SESELJ

18. CEKAJ BRATE VIDIS DA SAM SESELJ

Organizator zločinačkog poduhvata?