Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nigde nisam ni napisao da je nalog tvoj dupli, ali isto se hvata, dolazio ti s tuđeg, ili s duplog.
Хахаха Брусе, премекан си ти за тако нешто :Д
Како не знам за Жику Обретковића? Жика и постер: Пољопривреда.
Наравно да није Макси једини добар постерџија, али сам га навео као пример.
Da sam mislio da je to blam ne bih se ni predstavio kada sam usao. Osim toga uvece sam se logovao sa bohorovog naloga, tj bili smo logovani obojica i spdali cet i kasno uvece pisao malo po forumu.
Superkul ne moze da se prezentuje ni potigne.
nedostajes nam tamo, pseto, nema ko da cuva cekaonicu sada. zasto si otisao, hranili smo te, dali ti vode, bacali granu da aportiras... :(
Ju, Nat! Voleo sam te a ti po Vojvodi... :'(
Колика расправа око 8 минуса и једног дана бана! Мени је, рецимо, (кажем као пример) обрисан одличан постер са слоном који није кршио правила, па се никад нисам жалио због тога.
i meni kad obrišu poster
ja pošaljem pusui
Ја не смем више да читам и оцењујем дефиниције јер се плашим да ће ме модулатор бановати :(
Dobro brate banujte me sta je problem? Vidi se da jesam jbt pa i potpisivao sam se na forumu, prekrsio sam pravila i ban je razumljiv potez.
Isto tako kod ovog navodnog hejta nema dokaza i ban je neprimeren.
Ma ne Vojvoda, ti.
Dobro ja jesam udri po meni samo cepaj nemoj mi samo vojvodu i ideale
Ma de ideale, toliko osećaja imam.
Love is in the air
Ja sam nepravedno trajno banovan sa joke oke tako da mlecni mora da cuti. Pogledajte mu postove, isti su ko moji kada sam dosao na sajt. Degeneracija izbija iz njih.
I recite mu da vise ne tvrdi da je 1985 nego da prizna da je 2003 kao sto je jednom napisao u cekaonici.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Lav is in the air?
https://biscadmission.files.wordpress.com/2013/06/tumblr_m3onap6ome1r7yqugo1_500.gif
Nisam ja lav ja sam pseto jedino ako smatras sebe lavicom hehe
Lav iz Indije...
http://www.indiapicks.com/stamps/Gallery/1958-64/476_Lion.jpg
Love iz indjije
http://djordjebobic.com/wp-content/uploads/2013/04/02-lavovi-01.gif