Разноразно питање

1. a ništa, to novija nokia, ne znam sa njima

2. klasichan troll, nokia lumia 530 je u pitanju inače

3. Brate imaju pitanja. Bar meni su bila kad sam imao sifru. Ta pitanja se sastave kad se 1. put formira sifra.

4. http://www.hard-reset.org/factory-default/how-to-safely-master-reset-nokia-lumia-520-with-easy-hard-reset/

#Option 2, How to Hard Reset Nokia Lumia 520 with Hardware Button Key:

If we can not access the menu or stuck or not responding, then we can try format Nokia Lumia 520 with hardware key:

A. BIG STEP ONE:

Please remember, we have to do two BIG STEP
    BIG STEP ONE (a). Press and Hold the Power Button, do not release until the phone vibrate (if you feel the vibrate in Nokia Lumia 520 then release the Power Button)
    BIG STEP ONE (b). Press and Hold the Volume Down Button, do not release until the LCD show the exclamation mark (if you see the exclamation mark in LCD, then release the Volume Down Button)

B. BIG STEP TWO (this can be down after all BIG STEP ONE finish)

To continue reset, you have to do the last step bellow
    Press Volume Up Button Key and release
    Press Volume Down Button Key and release
    Press Power Button Key and release
    Press Volume Down Button Key and release
    The the Nokia Lumia 520 will do the hard reset format

5. rasni, kaže da nije bilo nikakvih pitanja

makaronac hvala za ovo, trebalo bi da radi po istom principu i za 530(bar se nadam). probaću sutra kad se formira baterija

evo ga i ovde, to je to u principu http://www.hardreset.info/devices/nokia/nokia-lumia-530-dual-sim/

6. Samo ne nosi u servis, meni su ga sjebali.

7. jebo mater, napisao si 520 :D

8. ok rasnee, hvala na savetima
    jesam makaronac, al sam posle minut shvatio da sam se sjebo :D hvala još jednom

9. Koji moderator je dobio odaveštenje da mu devojku boli glava i da neće jebati večeras pa je obrisao 2 moja postera, od kojih je jedan imao skor 12:2 a drugi je bio 40 u plusu?

10. Ono nije vredjanje jbg. Mislim jeste da ismejava islam, ali je smesno.

11. vidiš kako znaš zašto je obrisan, a nisam uopšte morao da to pomenem

12. probaću sutra kad se formira baterija

2014 nema ovoga više
    formiro ne formiro trajaće ti 3 dana maks

13. какво курчево формирање, то се не ради већ 10 година

14. Треба ми дефиниција која има списак слава према којима се одређује коју је погодно узети, а да пада у дане школске године

15. dosadilo ti da slavis sotonu?

16. Идем на Острошке изворе да се окупам и да сперем тврдокорне метале

17. bolje idi u crnu reku da ne postane crna gora izvoznik molibdena

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.