Разноразно питање

1. Хм, узевши у обзир икону, ти треба да се ожениш млад, имаш једну жену и десет деца одгајаних у православној традицији, и никад више да не пожелиш оно што је туђе, а не дај Боже харем.

2. Površnije ja to malo :-D

3. Оћу да нађем једну онако доста дугачку дефиницију, која у наслову има реч ''мудросер'' или ''мрсомуд'' али не знам која је прва реч, а претрага нимало не помаже. Знам да се у дефки ради о лику који је дебо, има косу везану у реп, скупља клинце около и представља им идола, носи шорц и дукс и, генерално, мрсомуди и сматра себе за више биће. Ел може неко да ми нађе, молим вас?

4. deset minuta sam je tražio i taman da postujem link kad ono... :)

5. ...kad ono, db :)

6. ШИЉОБРК
    то је та чаробна реч. Фала Нато

7. Mislim da je krst tu ključna stvar.

Sindjeliću uvrni žice satelita u spiralu.

8. Anđelko, oprosti što pitam, je l' ti dobro?

9. Bruce odaberi prvu defku andjelku.

10. Dolazim sebi. Gledam u vernicu kako se sprema da celiva.
    A što se tiče žica, to da ukloni parazitne kapacitivnosti koje indukuje magnetno polje oko žica prilikom prenosa električnog signala.

11. Da li bi ti u tome pomogla neka odabrana definicija?

Imas onu jednu sto bi mozda mogla, ali napisi nesto preljepo

12. kakva je procedura kad staviš šifru na telefon pa je zaboraviš? moj maloletni i izuzetno retardirani brat je danas dobio novu nokiju i igrajući se sa tim šiframa uspeo da je promeni 56 puta i na kraju zaboravi poslednju. hoće mu to srediti džabe u poslovnici gde je uzet ili naplaćuju takve deblokade? VIP je u pitanju

13. hahaha prvo ga dobro isamaraj!

14. dosta mu je što se usrao da će morati da plaća i da će mu ćale uzeti telefon zbog toga lololo. ko ga jebe, imbecil mali

15. Moj predlog: ne nosi ga u servis, vidi sa nekim komsijom, ovi iz servisa sjebu.

16. ne poznajem nikog ko se toliko razume u telefone, a ne vidim što bih sumnjao u servis. nego sam hteo da pitam koliko bi to koštalo i da li postoji mogućnost da bi ovi u VIPu uradili to džabe budući da je uzet tek danas. otkud znam, nisam se nikad bavio takvom problematikom

17. deder pojasni malo ili ću smatrati da si klasichan troll

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.