Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Prestrogo. Nema veze, ok, likuši je smetao "fotošop", ok, nije problem ni do sad bio, ni ne treba da bude. Slažem se da ste trebali izbrisati slike, i da ste ih trebali banovati, ali ne banovati na mesec dana. Do sedam dana, to je pošteno, da su ih stavili u neku eksplicitnu scenu (znate na šta mislim, da ne pišem sad), ok, mesec dana, al stavili ih u seosku idilu, samo zato što su nošnju nosili mesec dana. Mnogo je. Mnogo.
БАЦИ БОМБУ ГОНИ БАНДУ ПРЕКО ИЗВОРАААААА
М.П.Тх.
zašto se uopšte brišu postovi sa ove teme?
opterećuju server ili manifestacija smešnog obrasca može mi se, ja sam mod
U principu uvek kod bana stoji obrazloženje, tako da nema ni potrebe da se odgovara.
Svako postavljanje ovakvih pitanja na već postojećim temama povlači dužinu bana identičnu kao kod autora za kojeg se raspitujete.
Otvaranje posebne "advokatske" teme povlači trajni ban.
mislim da je ovo nepotrebno i presmešno pravilo
zašto na nekom sajtu, u okviru foruma članova, ne bi bilo dopušteno da se diskutuje o svemu, pa i o odlukama moderatora.
koga takva rasprava vređa i zašto donositi tako sujetno pravilo?
ovo ni vučić ne bi propiso jebote
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201408/692459/el-ima-neka.jpg
Da se banuje Lemaja zbog nacionalističkih ispada jer je vređala glavnog, time što joj smeta slika s Bosancem. Tome nema mesta na ovom sajtu, ne treba nam novi Šešelj.
http://i.imgur.com/lKI9mUO.jpg
banjavanjem aktivnih članova samo se nanosi još veća šteta ovom sajtu koji ionako umire
smatram da bi kaizen smanjio ban, jer mu je u interesu profit a ne održavanje kulturno umjetničkih odnosa sa braćom i sestrama srpkinjama
Direktore, mnogo ćeš nam nedostajati...
Makaronac jebem ti majku u pičku.
Da ti se odužim zbog onog dana sa teme o automobilima de si me vređao. Kapiram da ni mene neće sada banovati ehehe
Izvini ako je bilo šta. Ok?
Rezervni ker cheater, nolajfer, nema život samo piše defke da bi bio #1 ustvari davi se u svojoj nejebici i učmalosti
važi boxer jebala ti moja superb bmwa u onaj jadni auspuh otpo ti aaaaa
onda sam se zajebavao, valjda nisi shvatio ozbiljno lol
još sam pisao maika a to je znak pošalice kod nas balkanskih naroda, majka je jedna
Ja se zezam, ali ako ćemo ozbiljno banovi su opravdani, e sada da li je preoštro metar dana? Mislim da jeste, ali s druge strane, oduvek je trebalo zabraniti poigravanje sa privatnim fotografijama, pogotovo onim koje nisu okačili sami ti članovi, nego su slikani na okupljanjima, pa je to neko okačio.
Apsolutna pravda ne postoji.
I ja se sad zajebavam brt. Mogu da editujem u maika ako ti znači?
nemoj, ovako je zajebanije, da vide da mi ne smeta, da sam jak čovjek
makaronac, da ti i ja jednom
da vide da si najači ;)?
Rezervni ker cheater, nolajfer, nema život samo piše defke da bi bio #1 ustvari davi se u svojoj nejebici i učmalosti
Nisam razumeo ovo, ali jbg ne moram ni ja sve da shvatim.
Ok.