1. Razmenu mišljenja članova sajta o raznim pitanjima iz najrazličitijih društvenih sfera.
2. Prezentovanje sadržaja koji služe pre svega za edukaciju i zabavu.
3. Dokolicu. (igre na forumu)
Forum NIJE mesto koje služi za:
1. Besomučno otvaranje tema koje nemaju nikakvu svrhu i zagušuju ostale teme.
2. Spemovanje postovima
3. Razgovaranje sa samim sobom (korišćenje više naloga da bi izgledalo kako na temi učestvuje nekoliko autora)
Da se ponovi pravilo za koje sve vas boli kićo a postaće ponovo maksimalno aktuelno.
Пошто постоји неоснован став међу ауторима (притом се не зна одакле потиче) да је океј спемовати по, по њиховом мишљењу, ''глупим'' или ''бесмисленим'' темама, одмах да кажемо да то НИЈЕ океј.
Да ли је тема глупа или бесмислена, одредиће модератор и адекватно реаговати, нпр. закључавањем теме. У међувремену, уколико аутор помисли да тема не задовољава најосновније критеријуме квалитета, може предложити тему за закључавање или једноставно игнорисати тему.
Opet da se napomene.
Jeste, postajemo kao ana.rs i ostala sranja i ne interesuje nas.
Remac, da li ti prihvataš činjenicu da je ovaj sajt zapravo forum, a ne sajt sa definicijama, reakcijama i posterima, i da li se slažeđ sa tvrdnjom da i ako bi ukinuo definicije, reakcije i postere, da to registrovani ljudi i ne bi primjetili jer se uglavnom i "visi" na forumu?
Tu se ja ne slažem, ovaj sajt je društvena mreža kao FB samo sa originalnim mislima članova. Šta god da ukineš usrao bi ceo sajt.
To rekavši, a u svetlu tvoje izjave, moram da dodam da je forum javan kao i definicije i posteri. Pošto je koncept sajta od početka bio takav da se formira neki nivo zaštite javnosti od nemorala, nepismenosti i škarta moramo održavati i red na forumu kao i na ostatku sajta. Opuštanje je preveliko, obraza se nema više, sankcije slede za opomenama rutinski.
nemoj direktore, ne znam hoće li žena moći izdržati, slaba ova internet konekcija
dogovoreno ;)
ajd psujemo nestašice
ŠTA JE OVO LJUDI MOJI, NIĐE PIČKE, JEBEM TI ROBNE REZERVE ŠTO IH NE SLAŽU KAD IH BUDE BRDO
U principu uvek kod bana stoji obrazloženje, tako da nema ni potrebe da se odgovara.
У принципу, сујета ми је толика да ни не размишљам о могућности да сам направио грешку. И бановаћу те ако проговориш.
Zašto ne jebete?
Stevan jebe.
A zašto ostali ne jebu?
Ja jer sam ružan i glup, ne znam za ostale.
1. Razmenu mišljenja članova sajta o raznim pitanjima iz najrazličitijih društvenih sfera.
2. Prezentovanje sadržaja koji služe pre svega za edukaciju i zabavu.
3. Dokolicu. (igre na forumu)
Forum NIJE mesto koje služi za:
1. Besomučno otvaranje tema koje nemaju nikakvu svrhu i zagušuju ostale teme.
2. Spemovanje postovima
3. Razgovaranje sa samim sobom (korišćenje više naloga da bi izgledalo kako na temi učestvuje nekoliko autora)
Da se ponovi pravilo za koje sve vas boli kićo a postaće ponovo maksimalno aktuelno.
ko je tebe sto pitao, remče?
DOPUNA
Да ли је тема глупа или бесмислена, одредиће модератор и адекватно реаговати, нпр. закључавањем теме. У међувремену, уколико аутор помисли да тема не задовољава најосновније критеријуме квалитета, може предложити тему за закључавање или једноставно игнорисати тему.
Opet da se napomene.
Jeste, postajemo kao ana.rs i ostala sranja i ne interesuje nas.
Eo ga opet.
Remac, da li ti prihvataš činjenicu da je ovaj sajt zapravo forum, a ne sajt sa definicijama, reakcijama i posterima, i da li se slažeđ sa tvrdnjom da i ako bi ukinuo definicije, reakcije i postere, da to registrovani ljudi i ne bi primjetili jer se uglavnom i "visi" na forumu?
remac, jesi li pitao celta ili opet nesto radis na svoju ruku?
Makaronac, potpuno se slažem i zbog toga i postoje pravila vezana za forum da bi se taj dio sajta za koji ti misliš da je sve doveo u red.
Tu se ja ne slažem, ovaj sajt je društvena mreža kao FB samo sa originalnim mislima članova. Šta god da ukineš usrao bi ceo sajt.
To rekavši, a u svetlu tvoje izjave, moram da dodam da je forum javan kao i definicije i posteri. Pošto je koncept sajta od početka bio takav da se formira neki nivo zaštite javnosti od nemorala, nepismenosti i škarta moramo održavati i red na forumu kao i na ostatku sajta. Opuštanje je preveliko, obraza se nema više, sankcije slede za opomenama rutinski.
БАЦИ БОМБУ ГОНИ БАНДУ ПРЕКО ИЗВОРАААААА
М.П.Тх.
Čemu sad ovo? Udri Bombu, to je najlakše...
Ovo ko Vule kad priča o stezanju kaisa lolo
pa brus, lagano se ukidaju stalni aktivni članovi, to uglavnom i usere sajt
Standardni kurs ponašanja u medijima, Uvod u demagogiju za treću godinu ;)
zaboravio si reakcije, stop diskriminaciji!!!!!!