Разноразно питање

1. boksere, mijesas se u raspravu ovdje kao da si neko mudo na sajtu

2. Makaronac, ne znam koliko pratiš, ja moram jer to radim - ne postoji više nešto što se zove stalni aktivni član, postoje samo grupe ljudi koje se povremeno pojavljuju na nekim od delova sajta i posle nestanu na neko vreme.

Stalni aktivni članovi, barem oni koji su zaista bili stalno aktivni, ne dolaze još od formiranja Tarzanije.

3. e, da, zaboravio sam reakcije - za žaljenje je ali moram priznati da kad bi se taj deo sajta ukinuo ja ne bi znao za to dok ne pročitam na forumu nečiju kuknjavu :)

4. znao bi brus, propao bi sajt da ukinu ;)

5. Ok pan, ti si mudo brt

6. Nisi ti bio ovde prošle subote, za ceo dan sam progovorio pet reči...

7. А и шта је ово ако није исти прекршај, па јел Брус био банован на мез дана?
    Дај бре смањујте људима бан, није ни први ни последњи пут да се неко спрда са туђим приватним фоткама

8. O ćemu pričaš Slepi? Misliš da je ovo moj avatar ikad bio?

9. Bruce, jesi li stvarno imao ovu sliku na avataru?

10. Banuj onda ko ga je pravio. Jebača smo razvlačili više od svih ukupno sa slikama. Što Lazica što njega lolo

11. Mogu ja nešto da kažem za Dnevnik II?
    Daklem, nisam neki ultra-vukajlijaš. Dođem, napišem neko sranje, nekad napišem nešto bolje, napravim 10 sranje reakciju jednu ubodem, postere pravim samo neka govna, većina za brisanje, a na forume uletim bezveze. Lupim neku glupost tu i tamo, ili pokušam kao da trolujem nešto (jebiga kad ne znam).
    Ali imam nešto staža na sajtu (većinom kao nemi posmatrač) da konstatujem sledeće:
    Autor dođe na vukajliju, bude smešan, lupeta u definicijama, pravi sranja od postera, reakcija, kuka na zle moderatore što mu brišu, dozove se pameti posle nekog vremena (kako ko), počne nešto normalno da postavlja, vremenom se i izvešti. Pozitivni komentari počinju da pljušte na sve strane, postaje baja na sajtu. E onda postaje cenjen na forumima, na chatu, ebemliga. E tu dolazi sindrom - uhvatio Boga za onu stvar. Počinju da se prelaze neke granice, i tako to. I sve je to ok - u ljudskoj prirodi je. Ali ono što ne razumem - kenjaš, praviš sranja, dugo si na sajtu, provociraš i onda se primaš - što ste me banovali, što ste me banovali na tako dug period. Pa brale, budi spreman - možda je moderatoru loš dan, možda im je dosadilo i rešili su negde da povuku granicu, možda si loše sreće. Isto ti je i u životu, ako si krimos budi spreman da će sudija da ti progleda kroz prste ako te ukenja, ali isto tako možda mu žena nije dala pa će se tebi najebati nane nanine.
    Moja poenta je da vidim da se puno likova kurči po sajtu i provocira, ali posle kukaju što su banovani. Ja se ne kurčim, pa ni ne dobijam preko pičke. Ako se kurčiš, budi spreman da će te neko nalupati. Sam si kriv.
    Što toliki ban? Jebiga, zbog sira i vojne muzike :D

12. Jedno ozbiljno pitanje, za promenu.
    Koliko novaca je jedna odabrana definicija?

13. O ćemu pričaš Slepi? Misliš da je ovo moj avatar ikad bio?

Мислим да јесте. Ово је Јебачев принт, а он сигурно није монтирао ово да би сместио неком, поготово теби.

14. trajni slepom, jbg.

15. Мислим да јесте. Ово је Јебачев принт, а он сигурно није монтирао ово да би сместио неком, поготово теби.

Ово је Јебачев принт, а он сигурно није монтирао ово да би сместио неком

Ово је Јебачев принт, а он сигурно није монтирао

Ово је Јебачев принт

Hajde sad polako, pročitaj s pažnjom.

16. Zameni print sa slikom samo lolo

17. kad su banovali caru: "aaaa, banovali ste najvećeg maga humora, sad će sajt da propadne!!!"

kad je stefan kostić bio mod: "aaaa kostić zavodi diktaturu, sad će sajt da propadne!!!"

nisu krivi moderatori, demografija je govnjikava.

za sve ove koji smatraju da je skroz ok da bez nečijeg znanja i odobrenja fotošopuješ ljude, ajde budite face pa fotošopujte elu kurajberku bez njene dozvole. ili orkanu. ili brusovu ženu. ili agijevu ženu. da li je okej da nekoga fotošopuješ bez dozvole, i pritom uvrediš tu osobu? nije. da li ste stvarno toliki nolajferi da vam je ban na vukjaliji nešto najgore što može da vam se desi u životu? jeste.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.