Админи су превише озбиљно схватили ту улогу. Сигурно неко од њих ради као комуналац, или као ГСП контролер. А потпуно је сигурно да нико не ради као кондуктер у железници Србије, јер они су тотални цареви, а админи/модови, то нису.
Јест, ал не пише ко те бановао. Као што не пише ни у списку банованих који модератор је изрекао санкцију. Мислим због транспарентности не би било лоше, а и избјегли бисте та питања зашто, како, ко...
Админи су превише озбиљно схватили ту улогу. Сигурно неко од њих ради као комуналац, или као ГСП контролер. А потпуно је сигурно да нико не ради као кондуктер у железници Србије, јер они су тотални цареви, а админи/модови, то нису.
Jeste, zato što se svačiji ban lepo vidi, a postavljanje pitanja o nečem što nije tajna je spem operativne teme. Realno.
Dobri su oni, nego ih pojednici kvare. Banuju pola sajta zzbog nekog novog, glupog, izmišljenog pravila.
Не би било лоше да стоји који је модератор разрезао бан.
Zna se ko je.
Како се зна? Је л' синоћ бар 10 људи питало ко је бановао Стевана. Фино се потпишете кад банујете некога и разлог бана и отклоните фино све недоумице.
Mislim može se predpostaviti ko je, jer je aktivno maksimalno 1-2 u datom trenutku. A kontam da Natnat nije banovala Stevana.
A šta ako čoik nije bio tu u momentu banovanja? Kako će da zna? Mislim nije da me zanima ko je koga banovao.
Kad si banovan imaš crvenu traku ispod nadimka. Zadržiš malo miša na toj traci i ukaže ti se reč kaizenova.
Виђе Дилана што се јавио :)
Тако данас ја ошо до пекаре штое близу школе да једем, кад оно, црвена трака преко врата. ПОРЕСКА УПРАВА
Јест, ал не пише ко те бановао. Као што не пише ни у списку банованих који модератор је изрекао санкцију. Мислим због транспарентности не би било лоше, а и избјегли бисте та питања зашто, како, ко...
Ljudi, vratio se Mitke :)
И то сам приметио. :)
kako laže :)
ja ću moj ban stoički, ko smare i reme u svoje pero.
tu sam ja, more, koji vam je kurac.
ajde da ga odbanujemo da ne vrbuje krleta da moli za njega...
ДАЈ КРЛЕ ДА ПОБРИСЕМО ПОСТОВЕ ЈЕР ЈЕ И АТИФ СВОЈ ОБРИСАО ПА ИЗГЛЕДА КО ДА ПРИЧАМО У ПРАЗНО.
ЈБТ, ПРОПРИЧАХ ЋИРИЛИЦУ! ОВАЈ БАН МИ ЧИНИ ДОБРО!
tacno se vidi da lazes na cirilici crnogorcino
ОбрисО