Разноразно питање

1. Aa jel spem operativne teme ako se pita na nekoj sportskoj temi?

2. Зна ли неко како да замијеним врљава ћирилична слова у латиничном преводу која су убачена умјесно ć, č, š, ž?

3. Зна ли неко чему служи Војна књижица, имам је, ал' ми никад није било јасно чему служи, наиме видео сам у ВМА да људи носе нешто попут тога на преглед, је л' то служи као здравствена, ил' како?

4. Ne znam čemu ti služi sada, ali neki moj kolega je skoro išao u penziju i bez vojne knjižice nisu hteli da mu priznaju neki staž, jebem li ga...pa je to jedva iskopao negde po kući

5. Moj tast je otišao u penziju pre tri nedelje. Izgubio vojnu knjižicu. Morao sam ići u vojni odsek i podneti zahtev za izdavanje uverenja o periodu služenja vojnog roka da bi mu priznali penziju.

6. Kod ovog kolege nisu mogli da povežu staž jer je i pre i posle vojske radio u istoj firmi.

7. Čini mi se da to i gledaju - da ti nije upisan staž za vreme vojnog roka, bar su tako meni rekli.

8. Сад ми не служи ничему, бар колико сам ја обавештен, сад могуће да њима треба за нешто јебем ли га. То за пензију ми нема логике, шта са онима који нису служили војску, не могу у пензију? Добро, можда сви морају да имају војну књижицу, стварно не знам, али ми за пензију некако делује глупо, хтео ја да се информишем, ал' сви ми кажу "треба ће ти" ал' нико не каже нешто конкретно.

9. čule, šta se priča u kantini u tvojoj upravi?
    kaka je bezbedonosna situacija, el premijer ugrožen, kako je raspoloženje u narodu...?

10. Кад се једе не прича се.
    Ситуација и није баш најбоља.
    Као и сваки пре њега.
    Никад горе.

11. Ne sekiraj se, ako im zatrebaš naći će te i bez knjižice.

12. Бруце, ма није ми јасно шта она представља. Је л' то имају само они који су одслужили војни рок? Јер ако је тако, онда је као нека повластица, да тако кажем.

13. a đe ti radiš, Čule?

14. Семинола, није ДБ, није БИА, али тај неки ранг, и наравно не смем да октривам, вероватно ниси никад ни чуо за то.

15. pa šta se priča?

16. панинаро је ли семинола твој профил?

17. ако. није ми јасно како ти модерација дозвољава улазак са дуплог ако си банован за тешко вријеђање. шта је поента бана?
    бај д веј не смета ми што си ту, да не стекнеш погрешан дојам, но ме интересују ова правила што пријмењују

18. Chule radi u ministarstvu za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.