Natnat
Čak i ovaj poslednji od juče ti je u minusu i u životu je. Mora da su bili neki baš loši posteri, mada se ja ne sećam koji.
Baš sam mislio da vam napomenem za njega...
Jedan je bio migovi na aerodromu i komentar. ''ovo može da poleti samo u seriji''
drugi je bila neka baba sa puškom i natpisima ''partija rada'', a komentar ''neka padne vlada, da nam rada vlada''
ovaj treći jeste napadan bio...i s razlogom je obrisan... ali ova 2 n mogu da prežalim.
Skor ne govori ništa o kvalitetu postera, niti ga to što je u velikom plusu čini neobrisivim.
Imaš na temi "Transfer blama" odličan post u kojem su popularni posteri, a jasno se vidi da su užasni i za brisanje (moguće je da su tim putem i obrisani, ne proverava mi se sada).
Jedino što bi spasilo neki poster od brisanja, a da je nekvalitetan, ili plagijat je veliki broj (preko hiljadu) Fb lajkova.
Ako se sa procenom moderatora o (ne)kvalitetu ne slažeš, opiši nam poster.
EDIT: Opisao si, ne vidim zašto bi ti bilo previše žao.
Primetio sam ta dva, nisam ih razumeo ni malo. Ne kao što obično ne razumem postere nego nisam uspeo ama baš nikakav smisao da im nađem. Mislio sam da su Direktorovi :)
Jedan je bio migovi na aerodromu i komentar. ''ovo može da poleti samo u seriji''
drugi je bila neka baba sa puškom i natpisima ''partija rada'', a komentar ''neka padne vlada, da nam rada vlada''
Čak i ovaj poslednji od juče ti je u minusu i u životu je. Mora da su bili neki baš loši posteri, mada se ja ne sećam koji.
Baš sam mislio da vam napomenem za njega...
ovaj treći jeste napadan bio...i s razlogom je obrisan... ali ova 2 n mogu da prežalim.
Skor ne govori ništa o kvalitetu postera, niti ga to što je u velikom plusu čini neobrisivim.
Imaš na temi "Transfer blama" odličan post u kojem su popularni posteri, a jasno se vidi da su užasni i za brisanje (moguće je da su tim putem i obrisani, ne proverava mi se sada).
Jedino što bi spasilo neki poster od brisanja, a da je nekvalitetan, ili plagijat je veliki broj (preko hiljadu) Fb lajkova.
Ako se sa procenom moderatora o (ne)kvalitetu ne slažeš, opiši nam poster.
EDIT: Opisao si, ne vidim zašto bi ti bilo previše žao.
Eeee, narod nikad zadovoljan.
Primetio sam ta dva, nisam ih razumeo ni malo. Ne kao što obično ne razumem postere nego nisam uspeo ama baš nikakav smisao da im nađem. Mislio sam da su Direktorovi :)
Nisam ove naslove brisala.
Ovaj sa baba Radom je haha.
Ovaj sa baba Radom je haha.
Nije više :D
Sta ste vas troje napali na momka, a?
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201408/692459/el-ima-neka.jpg
Pokušavamo da mu izađemo u susret, šta se ti buniš ko Grk u apsu :)
E, jedno pitanje, kad smo već kod brisanja. Jesu li "groblje" postera i reakcija tehnički neizvodljiva stvar ili ih samo nema?
Lepo ste mu izašli u susret, brisanjem postera jbg :-D
Ne verujem da je neizvodljivo, ali, jednostavno ih nema.
Ok, hvala.
Mlečni, bilo je u početku problema sa grobljem postera, ne znam kakva je sad situacija ali siguran sam da Kaizen o tome vodi brigu.
Ne brišite čovjeku postere, učiniće nešto od sebe :(
Jedan moj tetak se objesio jer mu je Agilnije obrisao poster ozb
A poster mu bio u plusu. Ne bi on da nije bio u plusu. To nas i boli najviše :(
R.I.P
Iskreno saučešće.