Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://vukajlija.com/-/712424#comment_2926753
Skk???
Tako je i jehova debeli meni izbrisao definiciju koja je bila u debelom plusu i editovao je u ja sam gej.
Ko to briše stvari sa sajta, koje su u debelom plusu a bez dokaza da postoji nešto takvo.
KO TO RADI?
ja sam izbriso ovu moju
http://vukajlija.com/ja/692301
Iskopaću negde print, pa ću poslati tekst defke nekome u pvt. Pa nek je modovi ožive.
KO BRIŠE POSTERE KOJI SU U DOBROM PLUSU? KOME JE TO PALO NA PAMET? KOJI VAM JE
Niko ih ne briše, šta izmišljaš i vičeš sad?
Zavisi šta misliš pod dobrim plusom, ako je razlika ispod 50 to nije dobar plus za postere.
Zaviri u bazu podataka, pa ćeš vidjeti da mi je u roku od sinoć do sada obrisano čak 5 postera,2-3 su bila u minusu, ali mi krivo zbog ova 3 koja su bili u dobrom plusu...
Nema baze podataka za postere, znaš to. I ne znam nijednog moderatora koji briše postere koji su u plusu. Bio je pre jedan koji je to radio.
Nema baze podataka za postere, oni se ne čuvaju, ali ako je zaista bio u dobrom plusu (preko 100) onda je neko pravilo prekršeno, makar to samo bila kopirajtovana slika ili prežvakana tema.
Ne verujem da bi iko obrisao stvarno kvalitetan poster, niko od nas nije lud.
Bili su još u odeljku ''najnoviji'' i možda po 4 minusa na svaki. A ni to se nije brisalo do danas.
Ajde da je i egal skor bio, ali 20:4 i slično... nije u redu...
Šta je bilo na posteru?
Vučić, Vulin ili Nikolić, samo to je već nedeljama :)
Sve po pravilima, nisam od juče na sajtu.
I u komentaru nije bilo ni p od psovke...nije mi jasno... jel to nečiji ćejif.
Vučić, Vulin ili Nikolić, samo to je već nedeljama :)
Bar ja pravim antipolitičke postere... ako ne može da se vrati onda u redu....neka ih... SLAVA IM!
Pa reci koji, hajde.
Nemoj odmah da se ljutiš, malo se šalim na svoj račun, otkud znam šta je bilo na tvom posteru.
Čak i ovaj poslednji od juče ti je u minusu i u životu je. Mora da su bili neki baš loši posteri, mada se ja ne sećam koji.