Virus brt. Settings -> On startup -> Open a specific page or set of pages -> (turi ovde svoju stranicu startnu). Dalje, idi u Extensions i pobriši sve što ti je sumljivo. Pročešljaj komp sa Malwarebytes, nebitno kakav drugi anti-virus imaš.
pa ako imas pristojan komp windows 7 se instalira za cirka 25 minuta. aj da kazemo da ti treba jos 30 da isprebacas slike bivse koje si kapcrovo dok ti pokazivala sise i heroje trojku, bukmarkove imas ono govno save bukmarks, opet cuka vremena posla.
Ало, загађени Ужчане. На ти објашњење, јеболите Ирод.
.kad sam bila dete, a to je bilo jako davno, za beljenje veša koristio se vešplav (blauweiss). to je neka teget masa kao starinski imalin za cipele, od koje se odlomi parče i stavi u poslednju vodu za ispiranje. mokar veš je bio plavkast, a kad se osuši beo kao sneg. možda se tvoja mama ili baka toga sećaju. mislim da je to sredstvo poslednji put viđeno u zadružnoj prodavnici u nekoj zabiti pre tridesetak godina.
Virus brt. Settings -> On startup -> Open a specific page or set of pages -> (turi ovde svoju stranicu startnu). Dalje, idi u Extensions i pobriši sve što ti je sumljivo. Pročešljaj komp sa Malwarebytes, nebitno kakav drugi anti-virus imaš.
i verovatno ti nije samo chrome zarazen, trebalo bi da su i mozila i ostali pretrazivaci.
Obriši system32 folder.
Kao da je registry editor folder, pa samo brises? Ne mere to tako jednostavno.
dobro sad ti bolje znas od mene
Хвала момци на савјетима.
Хоће л' ми систем рисстор одрадити посао?
sto jednostavno ne reinstaliras windows?
Немам времена сад то да радим, треба ми комп. Знам да би било најбоље...
Де има да се купи вешплав? Одговор може и на ПВТ. Само жене, домаћице и курве. Остали СТОП! Панинаро апсолутни СТОП.
Vodafak iz vesplav?
Еи, не знаш шта је ВЕШПЛАВ??? Имаш 40 година скоро и не знаш? Овај пут не можеш да се вадиш ни на то што си из Ужица... Срамота.
pa ako imas pristojan komp windows 7 se instalira za cirka 25 minuta. aj da kazemo da ti treba jos 30 da isprebacas slike bivse koje si kapcrovo dok ti pokazivala sise i heroje trojku, bukmarkove imas ono govno save bukmarks, opet cuka vremena posla.
Ало, загађени Ужчане. На ти објашњење, јеболите Ирод.
samo u srbiji od vešplava ves bude beo.
Ето, Јанпи зна а не трезни се. А Џери не зна. ОМГ.
Ma jeste bas, jos cete mi reci da moze da se sipa sperma umesto omeksivaca.
Hah, jedan autor sa ovog sajta radi to brt
Питаћемо Џелу за то, Џери. Вероватно да може. До тад желим да ми нађете ВЕШПЛАВ ДЕЦХКО!
http://www.amazon.com/Mrs-Stewarts-Bluing-8oz/dp/B001NEMV3Q
evo ti ali tecni neki, kod nas se ne prozivodi vise jedino da narucis ovako