Разноразно питање

1. Фала Армине, љуби те твој брат у курац!

Џерико, АП ЈОРС!

2. Neka te sad, neka, a meni ces na ramenu plakati kad jaja ofarbas u plavo, umesto da ih izblajhas.

3. Хахаха, како ти увек провалиш за шта ће ми нешто? МРш! :)

4. Dankane, pošto vidim da šalješ intimne poljupce za ovakve informacije, evo ti original:
    http://www.amazon.com/Reckitts-Blue-Laundry-Bluing-Tablets/dp/B003IWUNJU

5. Адвокате, прво хвала и теби, добар си другар. А друго... Прочитај мало боље целу реченицу у којој сам како ти кажеш "дао интимни пољубац", па се насмеј :). Ако се не варам, дефинисао сам тај израз пре шурнес година.

6. Uf, bre... Brži prsti od pameti... Dobra!!!

7. Ево ти обичан од мене :*

8. Dankan Gejlord Ferguson

9. celt
    Dankan Gejlord Ferguson

:*

10. Upoznao sam lika kome je pravo srednje ime Gejlord. Nije gejlord.

11. Гледо сам и ја Фокерове, Келте.

12. Ne, ovo u RL. To ime je bilo poprilicno popularno pre, nesto kao Bogorad bi se prevelo :)
    Danas dobijaju jadnici po dedama da im se smeju kad odu na sud ili se vencavaju.

13. Дојаја :). Оћу и ја да променим овде име. Да будем Гејлорд Данкан. Или Гејлорд Фергусон. Кул ми је то. Кад могу ови са Тарзаније да отворе тему где се хвале да су Гејлордови, могу и ја да будем то на матичном сајту.

14. Ja hteo da promenim u Čokoladni Panda, pa mi bilo malo glupo.

15. Хахахах, Брус :). Добро је што ниси, јер није мало глупо :)

16. zašto se meni ne odabire sadržaj, fali mi do krune!?! hoću i ja da budem sajtovski peder, bez jebanja

17. Хахахах, Брус :). Добро је што ниси, јер није мало глупо :)

Tako sam i ja skontao, ali mi nešto bilo do zajebancije, mrtvo bilo na sajtu :)

Riha, šta ti fali? Reakcija opet ili defka?

18. ovaj put rekacija, neće agilni da hasa toblerone.

19. ПРЕЉЕП панда. Брусе, одабери човеку нешто, а мени одговори зашто ја немам ниједну одабрану реакцију? Пет година сам на сајту, јебо вас бог!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.