Разноразно питање

1. Вучићев син је један од аутора на сајту, и више пута су га увредили, па је Вучић притисао Каизена да он каже модовима да буду ригорознији у дељењу банова. Знате ли ко је тај аутор?

Ne razumem ovo skretanje pažnje, pa rekao si da ćutimo o tome.

2. Како знаш ко сам ја?

3. ne seca se niko, uzmes lepo i prelistas 10 strana komentara i dozivis transfercinu epskih razmera. i onda kazes kad je ovaj mogao da bude moderator mogla je i ovca doli. ona originalna

4. А, коментаре... Ја мислио постове на форуму, тако си написао. Па се мислим, ко ће то да тражи јбт...

5. Hahahaha zamisli da je stvarno na sajtu. Pa hejtuje sve postere protiv snsa :D

6. Što se smeješ Rasni?

7. Brate nemoguće je da ima nalog ovde. On sad verovatno igra golf na Kubi.

8. Ima interneta i na Kubi, ali nije tamo.

9. E Čule možeš mi reći broj fiksnog, nisam kući, a zaboravio sam ga. Istraži to malo pozz.

10. Морам овако да не попијем бан.

11. Vučić se obratio i građanima direktno rekavši da svaki dan sluša šta građani govore

Čule, jel mu pravite miks najinteresantnijih snimaka il preslušava nasumce?

12. E daj barem u pvt.

13. Не користим пвт.

Директоре, не знам да ли знаш, али постоји интренет тим СНС-а, тачније, не само СНС-а, него и свих других странака, например интернет тим СРС-а има за председника шешељевог сина, сад не знам тачно ко је Вучићу председник интернет тима, мислим да их има више који раде на томе, ал' свакако он лично не гледа, већ само му они пренесу, евентуално ако тражи и покажу. А не знам колико си упућен чиме се баве државне службе, ал' тиме се не баве свакако.

14. pa čiji si ti tim službo?

za koga nas slušate
    de smo u programu
    što krči veza
    ...
    ???

15. председник интернет тима

Ne mogu da verujem hahah

Ni vođa tima, ni šef, već predsednik!!

16. например интернет тим СРС-а има за председника шешељевог сина

demanti
    kod radikala se to zove
    OTADŽBINSKI SIN

17. Chule je klasican trol, ne znam zasto se toliko lozite na njegove postove

18. Панинаро опет убио тему :(

19. Da se vratimo na NVO? :)

20. mortrisha
    Da se vratimo na NVO? :)

Немој, љубим те. Прокуваће ми мозак од "Панинара у црном".

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.