Вучићев син је један од аутора на сајту, и више пута су га увредили, па је Вучић притисао Каизена да он каже модовима да буду ригорознији у дељењу банова. Знате ли ко је тај аутор?
Ne razumem ovo skretanje pažnje, pa rekao si da ćutimo o tome.
ne seca se niko, uzmes lepo i prelistas 10 strana komentara i dozivis transfercinu epskih razmera. i onda kazes kad je ovaj mogao da bude moderator mogla je i ovca doli. ona originalna
Директоре, не знам да ли знаш, али постоји интренет тим СНС-а, тачније, не само СНС-а, него и свих других странака, например интернет тим СРС-а има за председника шешељевог сина, сад не знам тачно ко је Вучићу председник интернет тима, мислим да их има више који раде на томе, ал' свакако он лично не гледа, већ само му они пренесу, евентуално ако тражи и покажу. А не знам колико си упућен чиме се баве државне службе, ал' тиме се не баве свакако.
Ne razumem ovo skretanje pažnje, pa rekao si da ćutimo o tome.
Како знаш ко сам ја?
ne seca se niko, uzmes lepo i prelistas 10 strana komentara i dozivis transfercinu epskih razmera. i onda kazes kad je ovaj mogao da bude moderator mogla je i ovca doli. ona originalna
А, коментаре... Ја мислио постове на форуму, тако си написао. Па се мислим, ко ће то да тражи јбт...
Hahahaha zamisli da je stvarno na sajtu. Pa hejtuje sve postere protiv snsa :D
Što se smeješ Rasni?
Brate nemoguće je da ima nalog ovde. On sad verovatno igra golf na Kubi.
Ima interneta i na Kubi, ali nije tamo.
E Čule možeš mi reći broj fiksnog, nisam kući, a zaboravio sam ga. Istraži to malo pozz.
Морам овако да не попијем бан.
Čule, jel mu pravite miks najinteresantnijih snimaka il preslušava nasumce?
E daj barem u pvt.
Не користим пвт.
Директоре, не знам да ли знаш, али постоји интренет тим СНС-а, тачније, не само СНС-а, него и свих других странака, например интернет тим СРС-а има за председника шешељевог сина, сад не знам тачно ко је Вучићу председник интернет тима, мислим да их има више који раде на томе, ал' свакако он лично не гледа, већ само му они пренесу, евентуално ако тражи и покажу. А не знам колико си упућен чиме се баве државне службе, ал' тиме се не баве свакако.
pa čiji si ti tim službo?
za koga nas slušate
de smo u programu
što krči veza
...
???
Ne mogu da verujem hahah
Ni vođa tima, ni šef, već predsednik!!
demanti
kod radikala se to zove
OTADŽBINSKI SIN
Chule je klasican trol, ne znam zasto se toliko lozite na njegove postove
Панинаро опет убио тему :(
Da se vratimo na NVO? :)
Da se vratimo na NVO? :)
Немој, љубим те. Прокуваће ми мозак од "Панинара у црном".