Разноразно питање

1. Kako nemaš? Pa i tebi i Rihi sam lično ja odabrao sve reakcije.

2. Ау, да. Види мене... Онда Рихи неки постер дасодабере. Немој да сте пичке.

3. Može, nemam ništa protiv. Čim se Agilni uloguje reći ću mu.

4. Ај да те нешто озб питам. Коко мени фали до те круне? Да могу да мењам име. Немам паре за Ктитора а уплатио бих.

5. Samo da prebrojim...

6. Fale ti još dve, da razmotrim mogućnosti u narednom periodu?

7. kad će kazan da ubaci neke povlastice za nakit?

8. Тако мало? Ал је сајт ПРОПО. Не мораш се цимати, само сам хтео да знам. МИслио сам да нисам ни близу. Нисам на своје дефиниције улазио годинама, евентуално неко кад баци комент. Блам ме да их читам, реално :)

9. relano i ja kada izvalim kakve si gluposti pisao i na šta sam davao pluseve dođe mi da ti izdejstvujem hejt od par autora.

edit: blamčić

Риха Дисидент na definiciju 'Zubizareta'
    Овај човјек да се врне назад у стваралачу навику на Вукси. Држава дуради нешто, ако ништа бенифицирани радни стаж за минули рад. +

pre 2 godine

čini mi se po konstrukciji rečenice da sam se u tom periodu i drogirao. kakav sumoran period života sam ostavio iza sebe. dobro je.

10. Опроштено ти је. Био си млад и неискусан тад. Као и ја уосталом. Није дрога крива, да си се дрогирао написао би нешто нормалније. У твом садашњем стилу.

11. Вучићев син је један од аутора на сајту, и више пута су га увредили, па је Вучић притисао Каизена да он каже модовима да буду ригорознији у дељењу банова. Знате ли ко је тај аутор?

12. А дааај, Чуле :) Да си ово написао пре 3 године, запалио би интернет :). Свака част на идеји.

13. Риха Дисидент
    relano i ja kada izvalim kakve si gluposti pisao i na šta sam davao pluseve dođe mi da ti izdejstvujem hejt od par autora.

jel neko od vas citao npr rane postove od jebaca?

14. jel neko od vas citao npr rane postove od jebaca?

Zašto bismo to sebi dozvolili?

15. Ко се тога сећа, ЈаМпи?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.