U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
vrhunski
jebo sam im kevu s ovim anlokerom prebrzo
Mom štenetu je danas drugi pas odgrizao mali deo uveta
DA LI IMA NEKO DA SE RAZUME ZA POČETAK DA MI KAŽE JEL TREBA NEŠTO DA PREDUZMEM PO PITANJU ČIŠCENJA RANE.....
daj mu cetkice i uljane boje i cekaj da vidis sta ce da se desi :)
stvar je ozbiljna
nemam nikog da pitam pa pomozite ako nije problem
Sacu da zovem tetku ona je veterinar
posto je to obican ker ja ne bih trosio vreme i novac za sredstva za dezinfekciju jer postoji mnogo lakse i jeftinije resenje, a provereno radi podjednako dobro kao i gore pomenuti. Urin. Ispisaj mu se po faci ili gde rece i to je to previj posle ili tako nesto, ne zajebavam se svako dobro
зови неког дежурног ветеринара, мислим да би требало да постоји тако нешто
http://www.dezurniveterinarbeograd.com/
Moj ti je savet da tog kera prvo dobro isprebijaš.
Ako krvari bolje bi bilo da ga vodis veterinaru
Probaću to
Ako neko zna nešto neka napiše
pre nego ga popišaš
čitaj mu definicije
da ga uspavaš
Znači drugi pas, gromada, skroz crn kao staford pitbull samo veći i jači, je napao moga i otkinuo mu je mali deo uveta, možda pola cm a po dužini 1cm
ето ти горе на линку имаш телефон, пише да дају бесплатне савете
Sad bi vam svašta napisao
nemoj da ste govna
Napao me je pas jebote držao sam ga za ogrlicu koju je srećom imao i urlao po nasleju jebem vam
Da li se autor Tilmo i dalje nada da je žrtva silovana pre nego je ubijena? Sada kad je odbanovan od strane magova, ne treba da zaboravimo njegove najbolje pošalice. Tilmo, mikrofon je tvoj.
u pitanju je delić sekunde nakon kojeg sam mogao ili da pustima da mi ubije psa ili da da ga spasim i rizikujem sebe
Ako ne krvari zalije se rana povidon jodom, troprocentnim hidrogenom ili oktanisept-om kao prevnecija neke infekcije jer ako ne krvari onda krvni sud nije pogodjen.
Ali svakako proveri ovo sa nekim nadleznim.
Ako nećeš po principu štedim/jebo to, zarašće/rakija liječi sve rane, postupak je sljedeći kod svih ujednih rana za sisare:
1. Hidrogen peroksid 3%-tni (ne onaj za blajhanje kose, prejak je); naliješ da izgrize ranu, malo pjeni kad se stavi, ali mora tako, ne briši ničim, a onda ide
2. Medicinski alkohol, nalij na ranu, očisti fino.
3. Stavi malo Dermazin (Argedin) kreme na ranu, i oko toga stavi malu gazu i zavij, uzmi iz prve pomoći iz auta, ako nemaš, odradi komšijin auto i uzmi iz njegovog auta.
Probao sam ovo i uspjelo je na mom njem. lovnom terijeru nakon ujeda jazavca, kad je polagao jamarski ispit (LOL), ali ne smiješ improvizovati sastojke ni redoslijed ako želiš da zaraste. Sve ovo košta manje nego veterinar, a brže djeluje. Pozdrav i javi šta si napravio.
ja sam ga uhvatio i urlao 10 minuta dok nije izašo jedan čovek
reko sam da uzme nekako mog psa i da ga vodi bilo gde da ga zatvori, u dvorište svoje , bilo gde pa da pustim ovog crnog. Ovaj se plašio da ga ne ujede ovo moj štenić ali razumem čoveka jbg. Došao je i neki dečko, zapravo je bio u dvorištu, mislim izašao iz kuće u svoje dvorište. Kad sam jednom pogledao ka njemu video sam mog malog kako je ušao valjda ga ovaj pozvao ili šta. Ubrzo je došla neka lutalica pa sam još držo zver i reko ovom prvom liku da ga zatvori negde. NE znam više šta je bilo od adrenalina ali su moj pas i taj lutalica sklonjeni i pustio sam ovog i preskočio ogradu od ovog dečka da bi dođo kod mog psa jer nisam hteo da rizikujem otvaranjem vrata ništa. i na kraju ije ni bitno, pozvao sam ćaleta on je došao autom i otišli smo kući. Inače povodac je naravno rastrgnut bio u toku napada tako da nisam hteo da ga nosim do kuće u naručju jer bi me možda opet ovaj našao i napao tj bi sigurno ako bi nas nanjušio.