Разноразно питање

1. da li znas da su borbe pasa ilegalne ?

2. Hvala ko je hteo da pomogne
    Nazvao sam dežurnog veterinara, ovaj br što mi je neko linkovao sajt i kaže da ne bi tebalo da mu bude nešto do sutra, a sutra ću ga voditi kod veterinara obavezno. Rekao je nikako alkohol jere će da ga peče, uglavnom, sutra ga vodim kod veterinara. (mada sumnajm da nekog interesuje ali ok) mislio sam samo da mi neko kaže svoja iskustva nevezano za jebenu vukajliju ovo bi trebalo da bude dobra volja stvarnih ljudi a ne sprdnja virtuelnih manijaka.

3. http://ishranapasa.com/index.php?topic=454.0

evo ti ovde da ne bude da zajebavam samo, mogao si sve da nadjes za 2 sekunde, a u takvim situacijama zovi veterinara odmah pa pitaj sta kako i da li treba da ga dovedes k njemu, a ne nasao da trazi pomoc na vukajliji, sta si ocekivao...

poz i svako dobro

P.s. ono za urin se nisam zajebavao ako nekom ne daj boze zatreba da znate sta da radite

4. Na netu nigde više nemam profil pa mi je ovo jedina solucija

5. jebeš ove internet tekstove, više verujem ljudima koji su imali sl iskustva
    mada naravno da nmg da verujem svakome ovde ali neki savet bi dobro došao
    Mene samo interesuje da li moram nešto da mu dezinficiram il ne, do sutra

6. К'о што рекох горе, ако негде у кући имаш повидон јод или слично за испирање рана, може да послужи, а блаже је од алкохола

7. ja isto verujem vukajlijasima najvise

pa ako imas nesto od stvari navedenih u tekstu ili ovde dezinf ako ne sacekaj, a rekao ti je vet bice ok do sutra tako da ja tu nista ne bih dirao

8. hahahaha jazavac

ombre, da si bio prisutan, usro bi se, vjeruj mi. Što zbog zadnjeg krika umirućeg jazavca, što zbog količine krvi koju je Zlo izgubilo.
    P.S. Zlo=ime terijera

9. hahahhahah ker polagao ispit, a jazavac mu bio u komisiji

10. Чекај, а одакле вам јазавац? Није ваљда да неко гаји јазавце да их керови кољу на испиту :)

11. Новосађани, новосадисти и остали ликови који се тако осећају, зна ли неко неки леп локал на Детелинари а да није џиберски, него онако пристојан, д амож да седнеш на миру без да те спопада пјани мајкан у розе шуљи?

12. А озбиљно, решио сам да се профиним, манеле ме зачарао

13. Где могу да нађем списак свих бардова глумишта који су учествовали у Курсаџијама и осталим остварењима Саше Пантића?

14. thilmo, to ti je jebeni švabo izmislio samo da država uzme lovu. Ode se ušumu u lovnoj sezoni, a pošto je jazo štetočina, to je sistem 'ajmo ih 'vako pobiti, pa ćemo svaliti krivicu na ćuke. Veterinar i kinolog budu tu ko neka kurčeva komisija. Ima više lovnih rasa koje to moraju položiti da bi im ušlo u rodovnik i da bi bili kul, i ćuko obično to položi, a oni daju neke jebene ocjene i to. Naravno, u demokratiji i jazavci imaju pravo da se brane, jebiga.

EDIT: Jazavci, bježte, poslaću Vučića na vas.

15. Шта ти је Немац, одлучи да се реши штеточина и измисли испит за керове који још и плаћаш лоло

Добро, то има смисла, ја мислио одгајају јазе на некој фарми па пуштају керове да се иживљавају над њима :)

Него, Јазавци су зајебана врста, курчевити скроз. Honey Badger i Тасманијски Ђаво су ми накуље врсте, по курчевитости.
    https://38.media.tumblr.com/f2efcaedac88e8fb6fcddadcb28f44d1/tumblr_mn6ovtFjrW1qdlh1io1_400.gif

16. Где могу да нађем списак свих бардова глумишта који су учествовали у Курсаџијама и осталим остварењима Саше Пантића?

Једино поуздано знам да је Бранимир Видаковић глумио Јанеза, за остало сам заборавио
    ЕДИТ: захвали ми касније
    http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B0%D1%9F%D0%B8%D1%98%D0%B5

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.