Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hvala oll, agilni probao sam jutros taj .cr neshto nije radio
Ima problem sa sortiranjem, ali za nove stvari radi isto kao oriđinale TPB.
aha znachi to je, hvala josh jednom
Nema na chemu
AGILNI BRT SI SVESTAN DA AKO OVAKO BUDE SAJT KOVAO OD TAKMIČENJA NEMA NIŠTA LEPI?
zdravo !!!!!!!!!!!!! o/
POSEBAN POZDRAV ZA OLANIKA.
JEL TI BAGUJE ČET BRT?
ogroman pozdrav za boxa
baguje preljuto,al ionako idem za 20 minuta u havarisanje,pa veceras cemo blejati na chatu
ionako je dnevni chat sranje,
To mi reci. Ajde, drš se
Zna li neko što nema fejsbuka?
Kod mene ima...
IMa
Cenzura Bruse.
Esi napušavao nekog iz vrha?
Jeptese vas dvojica iz dijaspore, pitam ove domaće :)
Nisam Bokseru, bar ne ovih dana :))
prso fejsbuk od silnog čekiranja ljudi na cijecinom koncertu
Cenzura je laž to znam posle onog mog teksta na DV.
Sad sam gledao mapu, nema ga na zapadnoj obali USA, Japan, Ukrajina, Srbija i deo ostatka Velike Srbije i gore sever evrope - negde levo i gore od Nemačke.
Meni frka zbog igrice...
Jel to treba da zaliješ nešto lololo
Ma jok, skupljam neke povrćke, glumim veguna :)