U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja nisam lekar (i ne mogu da pogledam, da predupredim duhovite) ali ja sam kenjao zeleno svojevremeno kada sam baš baš prehladio stomak.
адвокадо, како положити кривнично процесно?
al sve mi je okej sa stomakom, serem ko šampion svaki dan
Brate, od mog polaganja tri zakona se promenila a i profesori poumirali. Meni Škulić bio asistent a sad je valjda profesor. Šta god da ti kažem, kakav god savet da ti dam, zajebaću te.
EDIT: Ovo je odgovor Hajnrihu Himleru a ne Ocu Joilu, da ne bude zabune. Oče, evo ti sa nekog foruma:
Gdje može da se nađe stranica za direktan download filmova?
Torent brt
Glup sam molim da mi neko objasni u čemu je fora sa Je suis i takvim posterima ???
Brate nije ovo raznorazna konstatacija nego raznorazno pitanje.
Pa za mene je ovo ozbiljno pitanje , nešto se dešava a ja nisam upućen
Idi brate grizi žardinjeru ispred zgrade, nešto radi, samo nemoj ovakve gluposti da pišeš, iskaču mi bubuljice.
Rasnee ne prate svi zapad kao ti.
Fotografija preko tablica žena drži dasku ?
Ima li neko lik?
Poyy
Ima li neko lik?
Molim vas da neko ovo pronađe jer bih straaašno volela da znam o čemu to marco priča!
Ja prvo mislio.neke karte za tablić pa na njima žena drži dasku, al kontam skroz besmisleno. Pa onda tablica za auto mi pala na pamet..ali tu sam odustao lololo
Možda je ovo neki rebus? :)
Pomislih i ja na tablić, računam kucao s telefona pa nema ć, ali vidim kuca ž.
Živa nisam.
Komentar je na mene ostavio trajne posledice. Nakon čitanja istog sam sat vremena gledao u jednu tačku a i dalje se tripujem da će da me otmu alieni i da mi čitaju taj komentar dok mi ne prsne mozak.
Ima li neko lik?
Poyy
jeste li sigurni da je tražio link? Ja više ništa ne mogu da tvrdim sa sigurnošću...
Ja sam pomislio na tablicu za automobil. Ali je i dalje previše apstraktno za mene.
Logično je veoma. Treba samo malo razmisliti.
Ima li neko lik?
Poyy
PLEE
Који мајндфак лоло
Дај још неко нека да своје виђење ОВОГА!
Ima li neko lik?
Poyy
Па кад се Мегамаре врати са детоксикације, да видимо ко је био најближи изворном значењу.