Разноразно питање

1. nego agilni, razmoduj se leba ti. posalji kajzenu kazi brate ocu razmod, i kad te pita jesi siguran kazi jesam, ne ide mi ovo bas.

i uzmi mi liste leba ti <3

negRo, jel postoji neka alternativna tema gde bi mogao da pitam nesto nevezano za 70 dinara i ostala sranja?

2. nek ste pobanovali stoku, sad opet mogu ujutro da imam čet kafane samo za sebe i fejda, da diskutujemo o cijeni nafte i sl

3. Zna li neko neku firmu koja prodaje dostupne podatke i sl. Tipa scoring...npr. Treba mi lista preduzeca koja se bavi odredjenom delatnoscu i njihovi podaci poput telefona i sl.?

4. ae bre jesi normalan

5. ae bre jesi normalan

?

6. predosadan i ozracujuc forum jako

7. nestao je onaj neki dobročinluk sve neka mržnja pohlepa i licimurstvo

8. nekakva je kriza, nekakvog morala

9. Da pitam i na ovoj strani, gde i kako da skinem D3 GO za komp? Aplikaciju za android aam skinuo, al ne znam kako za komp.

10. pa izguglaj jebote, na srpskom je, naso sam za 3s:

"Kako biste bili u mogućnosti da pratite sadržaj koji vam pruža D3 GO usluga, registrujte se za Moj SBB. Zatim, instalirajte odgovarajuću aplikaciju na smart telefon ili tablet koju skidate sa Apple store ili Google Play Store. Korisnici PC i Mac računara D3 GO koriste preko stranice www.d3go.tv."

nemas aplikaciju otvoris link iz browera i gledas.

11. Aaaa to li je, ja guglao ali download, pa mi ništa nije izbacivalo. Pa hvala.

12. Da se nadovežem na vest od juče da su zabranili kepeca
    BOTOVI STRAJKS AGEN LOLO
    http://i.imgur.com/LtKXb7m.png
    EDIT Opet da kažem postujem ovde jer je podeli sa vukajlijašima zaključano otvorite temu sad kad je prošla rasprava.A i ne vidim smisao u zaključavanju teme kad se rasprava samo prebaci na drugu temu konkretno u ovom slučaju ovu.Verovatno ste samo poslušali celta koji vas loži a ovamo kao nije bio dobar mod lolo

13. ма шта ботови то и ја мислим лоло

14. Cekaj, jesu ga stvarno zabranili?

15. Izgleda lolo
    Sad će i kesića već su ga poslali na odmor ko i olju looooool

16. Brate, ima li ko u ovoj jebenoj državi da se pobuni. Dare i Mare, Kesića je skidao, Olju, sad i Kepeca..i to što znamo. Ko zna koliko anonimusa je dobilo otkaze u dnevnoj stampi jerbo su mu izabrali sliku koja mu se ne sviđa.

17. Ne znam što pitate kad vas ionako zabole. Važno da ovde može da s epiše bilo šta, a Ivana ionako niko od vas ne gleda.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.