Разноразно питање

1. DA LI JE MOGUĆE! OD 2008. KAKO SAM OTKRILA TFS, DA NEKO GLEDA!

Mene ortak navukao :)

Beše neko uzajamno razmenjivanje informacija.

2. jedem govna nije zbog budala, nego zbog evolucije. oduvek su pohlepnije i sebicnije grupe ljudi bolje prezivljavale, jebi ga.

Velika količina budala => Lakše probijanje i preživljavanje pohlepnih i sebičnijih grupa, koje koriste ljudsku glupost. Ipak je sve u gluposti.

3. Zamisli koliko bi majndfakovan na prvu loptu da me vidis u Atrijumu i da stvarno tako izgledam. Kockasti cvikeri, okrugla glava i kosa do ramena ahhaha

4. gle, ovo je zensko

E, da, nisam sad, zaboravih se, dobro me poceti.

Mene ortak navukao :)

Ja sam to sama našla još davne 2008. kad su tek počinjali, sad su već široko poznati određenoj publici. Znam još samo da Triša prati, šalim se za njega, ok je on čkode i jednom sam u busu čula dvojicu likova da ih citiraju i to je to. A šteta, mnoo su dobri.

5. @Tuzni Lijam

Sta je TFS?

6. Ja sam to sama našla još davne 2008. kad su tek počinjali, sad su već široko poznati određenoj publici. Znam još samo da Triša prati, šalim se za njega, ok je on čkode, jednom sam u busu čula dvojicu likova da ih citiraju i to je to. A šteta, mnoo su dobri.

Jesu vala, jedan od retkih abridžova što sam gledo do kraja, ne računam Litl Kuriboa, i ostale Jugijoevce iz te ekipe.

7. Папете, зар ти ниси са ФТН-а?

8. Zamisli koliko bi majndfakovan na prvu loptu da me vidis u Atrijumu i da stvarno tako izgledam. Kockasti cvikeri, okrugla glava i kosa do ramena ahhaha

Ja tebe zamisljam nešto izmedju ovog sa avatara i lika sa klipa šokolatke, kako god drugačije da te vidim razočaraćeš me :D

9. Истриповао сам се да си мени рекао за Атријум.

10. Velika količina budala => Lakše probijanje i preživljavanje pohlepnih i sebičnijih grupa, koje koriste ljudsku glupost. Ipak je sve u gluposti.

E, to je suština. Ali ne znam da li je problem i onima što su manje budale tu jer ih često boli uvo i nemaju želju da se nameću. lolo

Zamisli koliko bi majndfakovan na prvu loptu da me vidis u Atrijumu i da stvarno tako izgledam. Kockasti cvikeri, okrugla glava i kosa do ramena ahhaha

Ja te bukvalno zamišljam kao Bojana Berića jer znam da ga znaš. :D

natnat smajli ;o)

Vidi ga kako tera šegu.
    Malo si se previše oslobodio, treba to malo rasplakati. >:o)

11. davne 2008.

sam imao 13 godina, i nisam znao šta uopšte da tražim po internetu.....

12. e, imam pitanje za vas:
    jel bi ste bili spremni da za neku hranu platite 20% vecu cenu, ako znate da je proizvedena u srbiji, i da nije industrijska?

naravno, podrazumeva se hipoteticki svet gde se ne bi nasli odmah neki da preprodaju kinesku hranu, nego da je stvarno tako.

13. Ja tebe zamisljam nešto izmedju ovog sa avatara i lika sa klipa šokolatke, kako god drugačije da te vidim razočaraćeš me :D

hahhaha da. Zbog jebenog Dragana Pavlovica svi misle da sam debeo.
    Somi kajgana od nekog lika sa okupljanja mislio da sam ja, samo zato sto je najdeblji tamo bio hahaha

14. zdrawo
    januar 2015. je od danas i zvanicno iza nas
    kakvi su vasi utisci o tom hladnom mesecu ove godine?

15. Hahahaha prevnuh se hahahaha

16. jebem ti, vec 1. februar...

17. Ja te bukvalno zamišljam kao Bojana Berića jer znam da ga znaš. :D

hahahahah
    http://cdn.emgn.com/wp-content/uploads/2014/03/Seems-Legit-19.jpg

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.