Разноразно питање

1. Sta je TFS?

TFS- Team Four Star, mislim da sam i ovde kačila, dva-tri puta, abridžuju razne serijale, najpopularniji je Dragon Ball Z. Veeeeoma dobro pozajmljuju glasove, edituju videe, a i veoma dobar je humor.

Jesu vala, jedan od retkih abridžova što sam gledo do kraja, ne računam Litl Kuriboa, i ostale Jugijoevce iz te ekipe.

Da, LittleKuriboh je jako talentovan, on je skoro sve glasove sam pozajmljivao u njegovoj Jugi parodiji. A kao Frieza kida! Proveri i NostalgiaCritic-a, naći ćeš gomilu očajnih filmova pomoću njega. Dobar je.

2. Келте, неуки сељаци само тако знају да окупају храну у пестицидима и разним срањима, хране стоку којекаквим говнима да ми то што није индустријска и не значи много. А то што је из Србије још мање.
    Није ту ствар намере, више незнања и похлепе.

Хоћу да кажем, знају ненамерно да направе срање и изађу из оквира "дозвољеног".

3. Da, LittleKuriboh je jako talentovan, on je skoro sve glasove sam pozajmljivao u njegovoj Jugi parodiji. A kao Frieza kida! Proveri i NostalgiaCritic-a, naći ćeš gomilu očajnih filmova pomoću njega. Dobar je.

Gledao sam :).... trenutno mi je na repertoaru da pravim AMVove na Jućjubu, i da gledam neki anime... D gray man mi privlači pažnju, pa ću da vidim.

4. Знам да многи мешају генске мутације са мутацијом вируса па онда се ипредају приче, али ово што каже Брус у вези немара здравствених радника јесте велики проблем.

Јесте, штетно је. Али ти је аргумент на нивоу "истресем две флаше ракије у Дунав у Бечу, да би се напили они што који попију воду у Београду".

Чекај ти си убеђен да не постоји загађивање ваздуха од стране авиона или... ?

Најгенијалније је што постоји Не-ГМО со, ееееј неорганско једињење рекламирају као органско и не-ГМО. О чему ми причамо?!

То је већ претеривање. Како се може модификовати натријум или калијум хлорид? Колико познајем биологију и хемију из средње школе, немогуће је генетски модификовати било које неорганско јединење.

čak i da postoji i deluje farmaceutska mafija u nekom obliku, neuporedivo gora je antifarmaceutska mafija, a to su sve one kompanije koje stavljaju ORGANSKO, PRIRODNO, NON GMO, 100% NATURAL i slične etikete na svoje proizvode koji uglavnom imaju samo placebo efekat

Они су само део фармацеутске мафије. Лековитија је обична храна него лекови чији се ефекти виде одмах. Поготово су навалкуша ови препрати за мршављењњ што су "100% природни".

Наравно да се овакве ствари избегавају. Чим се потенцира да нешто није ГМО, нешто друго код тог производа не ваља.

brate, ljudi ne znaju šta su geni uopšte, kamoli šta se s njima dešava, al znaju da zgutaju zeolit jer oni žive zdravo!

Која је фора са зеолитом? И што се води полемика међу лекарима да је по једнима сребро корисно, а по другима да је штетно?

5. celt
    e, imam pitanje za vas:
    jel bi ste bili spremni da za neku hranu platite 20% vecu cenu, ako znate da je proizvedena u srbiji, i da nije industrijska?

Брате, кад бих имао лову, што да не. И сад се трудим да купим овај наш сељачки бели и црни лук на пијаци пре него оне увозне храњене гровером, иако наши много јадније изгледају, а нису ни нешто јефтинији.

6. @Reme

Veruj mi nemas predstavu sta se sve radi sa hranom ni 2% ako nisi sa sela ili jos gore ako nisi u tim vodama.

7. jel bi ste bili spremni da za neku hranu platite 20% vecu cenu, ako znate da je proizvedena u srbiji, i da nije industrijska?

Definiši malo preciznije, misliš organski uzgajana (bez pesticida) ili samo industrijski neprerađena ili nešto drugo...?

hahahahah

Ni blizu, a? :D

Келте, неуки сељаци само тако знају да окупају храну у пестицидима и разним срањима, хране стоку којекаквим говнима да ми то што није индустријска и не значи много. А то што је из Србије још мање.
    Није ту ствар намере, више незнања и похлепе.

Sad videh ovo, upravo tako. To je i najveći problem.

8. фендере, сребро је добро, али кажу да је бронза боља. јер бронза се осваја, а сребрни је изгубио злато. сад има доктора који се не слажу са тим.

9. Чекај ти си убеђен да не постоји загађивање ваздуха од стране авиона или... ?

Наравно да загађује ваздух. Али ти причаш о кемтрејлсу и идеш у домен теорије завере.

10. Ni blizu, a? :D

Pa ono, nemam pojma. Nego mi cudno da tako gledas. Kao znate se pa ste isti. Fizicki :)

11. Трућ, не зајебавај, питам озбиљно. Која фора са пре свега зеолитом?

12. reme, pitanje je recimo da ako bi se seljacima ponudila veca cena da ne tretiraju biljke svim sranjima. znaci da ipak bude kontrolisano to, i samim tim da ima vecu cenu.
    ono, na foru, platimo vise da ne crkne srpski seljak, umesto da uvozimo.

svajcarci, majke im ga, do 50% su spremni da plate vise za hranu proizvedenu u svajcarskoj, bilo bio ili industrijska. za meso pogotovo.

13. Која је фора са зеолитом?

evo profa hemije kobjasnio: http://zoranvujcic.com/2013/09/cudesni-zeolit-cudesno-leci-samo-u-srbiji.html

14. фендере, сребро је добро, али кажу да је бронза боља.

Nikad čula da je bronza bolja. Srebro jeste baš blagi antiseptik, bronza ne. :/ Zlato onako, manje od srebra.

15. Брате, кад бих имао лову, што да не. И сад се трудим да купим овај наш сељачки бели и црни лук на пијаци пре него оне увозне храњене гровером,

Брате, на пијацама све више имаш Тротерових. Купе у маркету, па продају по 30% вишој цени као поврће из баште, лоло.

16. a dobro reme u kurac, mora da postoji neko poverenje, majke mu ga dal svako svakog gleda da zajebe?
    u picku materinu, tupava nam kultura, nema se ispravimo nikada.

17. reme, pitanje je recimo da ako bi se seljacima ponudila veca cena da ne tretiraju biljke svim sranjima. znaci da ipak bude kontrolisano to, i samim tim da ima vecu cenu.

To da, kad god mogu, znači kad imam para.

svajcarci, majke im ga, do 50% su spremni da plate vise za hranu proizvedenu u svajcarskoj, bilo bio ili industrijska. za meso pogotovo.

Što je totalno neracionalno ako ta hrana nije bolje kvaliteta ili sa manje štetnih hemikalija od neke druge.

Pa ono, nemam pojma. Nego mi cudno da tako gledas. Kao znate se pa ste isti. Fizicki :)

Verovatno zato što mnogo gotivim Beru, pa onda sam te odmah povezala sa njim. :)

18. a sve je do toga sto drustvo ne osudjuje ove sto gledaju da zajebu drustvo.

19. бронза је чудотворни лек, чуди ме да то не знаш. у ствари, не чуди ме кад се О БРОНЗИ ЋУТИ!

20. Брате, на пијацама све више имаш Тротерових. Купе у маркету, па продају по 30% вишој цени као поврће из баште, лоло.

Znam lika i zenu mu, kupuju na kvantasu, obuku se lose (koji majstori obmane lolo) i onda on na jednu pijacu u neko selo ona u drugo selo. Kazu nase, domace bla bla... Zena tvrdi da imaju zarade 50 000 CISTO svake nedelje.
    I jos se zena hvali drugovoj kevi, kaze:''Ja kazem da sam taj sir ja pravila, moje krave muzem. A ja odrasla u gradu, kravu sam na slici samo videla''.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.