Разноразно питање

1. kad bi neko teo da sastavi DOGORJELO da se pročita na dnevniku
    krenulo bi i srbiji

2. Наравно да загађује ваздух. Али ти причаш о кемтрејлсу и идеш у домен теорије завере.

Проблем је што се са тим траговима авиона прави завера и повезује се са ХААРП-ом, иако мислим да ти трагови авиона праве исти проблем као и издувни гасови аутомобила.

3. a dobro reme u kurac, mora da postoji neko poverenje, majke mu ga dal svako svakog gleda da zajebe?

Ово јесте тачно брате. Без зајебавања.

Ма не кажем ја да немам поверења, него само кажем да има доста таквих. Купим од људи који делују поштеније и тако, код којих ми се свиди како то што купујем изгледа и слично.

И да, пристао бих на вишу цену.

4. Де Фендере, и мене живо занима, јел ти под овим загађивањем из авиона мислиш на оно класично, ко аутомобили, или на кемтрејлс?

5. Što je totalno neracionalno ako ta hrana nije bolje kvaliteta ili sa manje štetnih hemikalija od neke druge.

neracionalno, rade to iz ljubavi prema svajcarskoj, ne za zdravlje ili koji kurac.
    svajcarska kad bi izasla na slobodno trziste sa hranom, pale bi cene u marketima bar na pola, ali u isto vreme vise niko ovde ne bi proizvodio hranu.

6. Znam lika i zenu mu, kupuju na kvantasu, obuku se lose (koji majstori obmane lolo) i onda on na jednu pijacu u neko selo ona u drugo selo. Kazu nase, domace bla bla... Zena tvrdi da imaju zarade 50 000 CISTO svake nedelje.
    I jos se zena hvali drugovoj kevi, kaze:''Ja kazem da sam taj sir ja pravila, moje krave muzem. A ja odrasla u gradu, kravu sam na slici samo videla''.

О овоме ти причам Келте. Само не волим да ме израђују. Што не значи да сам јебени параноик. Али ово се заиста ради. Мислим брате, реално је да се то ради.

7. Oćete li koristiti ovog Vibera, kad krenu da ga naplaćuju?

Xaxaxa, vi ste mislili da je to beZplatno loooool.....

8. a posto oni sami glasaju za ono sto im se desava, bukvalno, vecina naroda je odlucio da placa mnogo vise hrsnu nego sto bi ovako, da bi sacuvao seljake, koji su u manjini, jer sutradan svakakvo sranje moze da ispadne.

e to je ono sto mi radimo obrnuto i sto gledam na vestima i nerviram se, i glavni razlog zasto sam protiv gmoa u srbiji. jer to nema veze sa gmoom nego da neko otud poveca trziste za ovih 7-8 miliona dusa u srbiji tako sto im potura jeftiniju hranu nego sto ti sami mogu da naprave

9. бронза је чудотворни лек, чуди ме да то не знаш. у ствари, не чуди ме кад се О БРОНЗИ ЋУТИ!

NISAM ZNAO, SAD SU MI OČI OTVORENE! IDEM DA MEŠAM BAKAR I KALAJ SAD OMA!

Znam lika i zenu mu, kupuju na kvantasu, obuku se lose (koji majstori obmane lolo) i onda on na jednu pijacu u neko selo ona u drugo selo. Kazu nase, domace bla bla... Zena tvrdi da imaju zarade 50 000 CISTO svake nedelje.
    I jos se zena hvali drugovoj kevi, kaze:''Ja kazem da sam taj sir ja pravila, moje krave muzem. A ja odrasla u gradu, kravu sam na slici samo videla''.

Hahhahahhahah!

a sve je do toga sto drustvo ne osudjuje ove sto gledaju da zajebu drustvo.

E, vidiš u tom grmu leži zec. Tu treba da se radi.

neracionalno, rade to iz ljubavi prema svajcarskoj, ne za zdravlje ili koji kurac.
    svajcarska kad bi izasla na slobodno trziste sa hranom, pale bi cene u marketima bar na pola, ali u isto vreme vise niko ovde ne bi proizvodio hranu.

Pa ne znam šta da ti kažem, kod nas nema te kulture, i to ne znam koliko sada i može da se realizuje kada ljudi na pijaci bukvalno kupe po jednu mandarinu i bananu. Malo mi je previše finansijski da dam recimo 400 dinara za kilogram mandarina istog kvaliteta kao one za 200. :/ Mora da se nešto dodatno tu investira (zdravije, manje pesticida, manje prerade, bla, bla) ili da se zabrane tuđe voćke, da bi se na tako nešto okuražili. A stvarno bespotrebnim uvozom uništavamo samo sebe, mada to je već toliko puta pričano. I pola seljaka, u stvari više koji tamo prodaju kupe iz maksija, ili samo otkupe od seljaka ili nešto švercuju iz Turske, pa preprodaju. Kkavi pova, više.

10. ja konzumiram bronzu i zeolit na smenu... što je sigurno sigurno je...

11. најбоље је тако смењивати, бар тако кажу. можда да укључиш алоја веру и алана чумака у ротацију?

12. А јебига Реме, може то по фаци да се провали. лоло
    Брате, знаш ко је са села, а ко јок, овде се то лако да проверити. Предност живота ван Бг-а. :Д

И да, кад видиш да главица белог лука има 200 грама и да се састоји из пет ченова, онда ти је ваљда јасно да је нешто петљано.

13. Ја ракију ујутру за цркулацију, два пива за смањивање стреса, и вино за крвну слику.
    Поред тога пијем Биомед 6, бели слез и бели лук.

14. Čitaš mi misli truće, to sam planirala da praktikujem od sutra!

15. ja konzumiram bronzu i zeolit na smenu... što je sigurno sigurno je...

sad znam šta sam propuštao ove godine....

a aloe vera stvarno jebe, da se razumemo. ali jebe i u manje skupim preparatima (ne znam ni za jedan lolo).

16. Управо о томе причам Шљивораде. Може да се провали. Не живим на селу, али имам бабу и деду на селу, јебем га, знам како изгледа квалитетно поврће, и како мирише, лоло.

17. i glavni razlog zasto sam protiv gmoa u srbiji

Sad ce papet jos nesto da ti kaze. Lik (da ga ne imenujem) ima farmu od preko 200 000 kokosaka nosilja.
    Kod njega je proces ovakav: Kokoske mu izlegu jaja, stavlja u inkubatore, izlegu se, od prvog dana jedu GMO (uvozi iz Italije ispod radara, isplati mu se, a i njima da posluju sa njim kad kupuje na hiljade tona godisnje). Pilici koji su fals melju se zivi i pravi se hrana za kerove. Ovi koji ostanu se tove (sa GMO naravno) kad narastu idu u kaveze gde lezu jaja. Jaja se prodaju Vitalu, Dijamantu itd (sadrze GMO). Kad prestanu da nose, to su znaci kokoske od par meseci koje u zivotu nisu videle svetlost dana, nisu se od kad su usle u kavez pomerile ni mm, prodaju se Matijevicu i on ih prodaje kao tovne, a ove koje nisu ni za kurac, njih roka u salamu i pastetu.(jedemo GMO)

18. најјаче кад те убеђују да је мед прави на пијаци. "ја музо пчеле, мајке ми", "ово мој таст гаји већ 120 година од истих пчела правимо мед", "свеж мед, не може свежији, слушај како зуји" и тако то.

19. Ја ракију ујутру за цркулацију, два пива за смањивање стреса, и вино за крвну слику.
    Поред тога пијем Биомед 6, бели слез и бели лук.

A biomed šampon?! Kako će ti kosa bez toga, a? ZA JAKE DLAKE!
    BIOMED + ZEOLIT U MAGNETISANOJ VODI. DA REMEU KOSA BUDE SJAJNA.

20. id u kurac, ogadi mi život
    od sutra samo travu pasem

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.