Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
I na Gugl drajv.
Џони, мани дропбокс, иди на гугл драјв... Чини ми се да даје 15ГБ простора док дропбокс ваљда 5, ал мош да се цимаш за још простора, да инвајтујеш пријатеље, твитујеш и те муње... Гугл је мајка.
veže se direktno za gmail, a imaš aplikaciju za smartfon, tako da ti je sve dostupno i sa telefona...
Ja koristim dropbox, google disk i onedrive.
Dropbox koristim da sa kompa stavljam i onda saljem linkove, bilo mi je u tom trenutku tako najbrze. Google disk nalog mi je otvoren cim otvoris nalog za google plej i zbog toga sto je na fonu razemnjujem snimke sa burazerom. A ondrive sam dobio nalog kad sam uzeo sa faxa majkrosoft nalog i dobio sam nesto mnogo vise memorije. Pa sam na njega stavio muziku i instalirao aplikaciju na fonu da mogu da pustam tu muziku. Sve je otprilike isto, samo vidi sta tebi odgovara, svako daje razlicito memorije.....
Da, dropboc daje 2 giga, a drajv 15. 15 mi je dosta, 2 premalo.
Ja koristim dropbox za prebacivanje mob-telefon i obrnuto. Gugl je kevara isto.
Fala
E sad još nešto samo.
Instalirao sam Drajv i krenuo da prebacujem slike u folder na kompu. Ne pojavljuju mi se vamo u drajvu. Neki folderi su čekirani zeleno, a neki plavi i tih plavih nema. E sad poske određenog vremena neki budu čekirani zeleno i tamo su, al neki ostanu plavi i nema ih. Koja je fora? Kako sve da prebacim lepo? Il to mora polako tako i svi će da budu zeleni?
Драјв је срање, у томе је фора.
taman sam to krenuo napisati lolo
Tu sam negde da se složim sa vama
Drive je mnogo spor, probaj onedrive, on je majkrosoftov pa je kao......
Napravite mail nalog na mail.ru, braća Rusi daju džabe 100 GB clouda. I još ti Kasperski prati sve da ne pokupiš neku baju.
Мени драјв сасвим солидно функционише.
А Дропбоџ ми апсолутно иде на курац. Из више разлога. Ограничење од шугава три, четири гигабајта, и још многе ствари. Плус, исти је круац брзина, не знам шта се трипујете.
Ja sam svu muziku digao na taj ruski cloud. Skromnih 69 GB bluza i džeza. Od mene dosta za naredne 4 generacije ;-)
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201502/157486/1305865316_cute_girls_reaction.gif
Zar je malo, Bohore? Osim toga imam 1800 ploča iz 20-ih i 30-ih, ostalo neću ni spominjati.... Jebi ga, naslijedio i nastavio tom stazom.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201502/157486/1305865316_cute_girls_reaction.gif
Hahaha. Dobar ovaj gif. Nego jel moze na fb da se postavi gif kao komentar?
Ja sam imao 10 ploča, posle sam imao 15 ploča, onda 17,..., znači sve ukupno 300 ploča.