Разноразно питање

1. Фала Милоше, жив био

2. Шта би с плановима за измештање главне железничке станице БГ у Прокоп? Оће завршити макар у наредних 40 година?

3. Koliko sam ja obavesten glavna ne ide u prokop nego negde na nbgd

4. аха иде на нбг, иако смо већ најбољи у свему постајемо још моћнији и моћнији. коцкице се полако слажу да се коначно одвојимо

5. Ја и даље знам причу за прокоп.
    Али што псето каже, нбг изгледа много извесније.

6. Може ли ова пророчанска дефиниција да се врати међу живе.
    http://vukajlija.com/istina/275541

7. Имам пуну велику кутију неких прастарих тастатура. Да ли могу да их предам као електронски отпад или да их изврнем у контејнер?

8. Знам. Ал треба истаћи како сам се тад борио против власти и за репрезентацију лоло

9. zamislite da ste usvojeni, i da je vaša 'sestra' takodje usvojena, kapirate, oboje ste iz sirotišta niste u krvnom srodstvu a živite zajedno i približno ste istih godina, razlika 2-3 godine. Ona se razvija u prilično dobru pičku. Svaki dan ste zajedno. Sa njom. Koja je dobra pička. Svaki dan. Sa njom. Dobra pička. Živite zajedno. Dobra pička. Da li biste pokušali da je pojebete?

10. почо си да ми идеш на живце

11. Маестрално да прекинеш са покушајем трола за данас.

12. Имам пуну велику кутију неких прастарих тастатура. Да ли могу да их предам као електронски отпад или да их изврнем у контејнер?

Naravno da moze, e sad pitanje je odakle si i da li kod tebe ima tih skupljaca i koliko ces uzeti, ali opet bolje i to nesto nego da ih bacis

13. Има откупна станица недалеко од мене, фрке нема, знам и где је

14. Koji je sajt dobar za bekap podataka (slike, dokumenti razni, ma sve živo)?

15. ja koristim google drive i zadovoljan sam

16. Saću da bacim pogled na taj dropbox.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.