Разноразно питање

1. hoce li se umoriti jako? ili tako dobijaju na kvalitetu?

2. Pitaj rasnija on ima iskustva sa jedenjem sperme mogo bi i ovo da proba

3. ima li ko iskustva sa onim kineskim pilot daljincima?
    Oće da menja kanale, reguliše ton i tako to ali neće da traži kanale i ostale kompleksnije radnje

4. Sve zavisi od TV-a, za vecinu ce sve raditi, problem je ako imas neki ZNJ televizor.

5. Nije lepo programiran za taj tv.

6. napravih mailk na mail.ru i hteo da probam ovaj cloud servis ali ne daju 100gb prostora, kao sto rekoste vec samo 25? jel ima neka fora

Sirotinjo, 25GB?
    http://i.imgur.com/2fXo3sq.jpg

7. Braćo film je u pitanju ok? Ide ove nedelje svako malo na B92 špica. T-rex izlazi na crtu King Kongu kapiram. Koji film je to?

8. I da znam, ne bih ti rekao.

9. Hvala Armine, jeste.
    Neš ja sam tebi rekao za daljinski šta je pičko!

10. Armine el ima Torent neki?

11. dje ces to gledat jesi lud :(

12. Nash, kao što ti je Boxer rekao, nije lepo programiran. Fora je u tome da može da se desi da postoji više kodova pod kojima će da radi na određenom TV-u ali pod nekim kodovima ne rade sve funkcije a pod drugim rade. Nađi pravi kod pa će ti verovatno raditi.

13. Treba mi za bratičinu :)
    Hvala ti.

14. Džeriko, Miloše-88, mail.ru svako malo ponudi više prostora. 2 mjeseca tupim po ovom i drugim forumima, a svi bili skeptični. Neko je neđe na forumu rekao da je čak ugrabio ponudu za 1TB prostora, obilazi i gledaj, biće to ziher. Pozdrav tebi i bližnjima iz Banja Luke pod snjeeegom!

15. Pa screenshot je moj, ja imam 1TB. Nece biti ovakvih promocija vise, vec smanjuju zato sto se mnogo ljudi navuklo - a ipak to kosta. 100GB mozda, ali 1TB ne u skorije vreme.

16. Znaci sad je 25? Isplati li se da se pravi? Evo ostalo mi samo da kliknem da se regujem.

17. Било би лепо да што више људи каже шта види на слици. Хвала.

http://i.imgur.com/rBtdgOZ.png

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.