Разноразно питање

1. Znači njega da pitam?

2. pitao sam ja, seenovo mi poruku

3. a sad, meni je na originalu promenio nadimak jedno 2 minuta nakon što sam mu poslo poruku.

4. Jel moze neko da mi sa link od onog odsečka iz ranjenog orla kad zrikavi Bosiljčić kaže da ubacuje Slobodi Mićalović ko vrapčetu u kljun!!!1

5. napravih mailk na mail.ru i hteo da probam ovaj cloud servis ali ne daju 100gb prostora, kao sto rekoste vec samo 25? jel ima neka fora

6. мораш да будеш рус јбг. у посебном одељку се укуцава број личне и онда ти дају још тих 75 гига, мени један рус помого

7. Axaxax Šomi daj ne jebi ljude

8. E, daj neko nek metne one gifove sa Jovom Radovanovićem

9. Neko me zove na fiksni sa skrivenog svaki dan, jel moze to da se identifikuje u policiji?
    Drugo pitanje jel ima ovde neko da se razume u dermatologiju?

10. 1. Može
    2. Ja, okupaj se. xeexe

11. Hvala ljudeiiii!

12. Ljudi, jel zna neko da li nestalu LK moram da odem u MUP da prijavim pa onda mogu odmah da podnesem zahtev za izdavanje nove i da mi odmah izdaju novu? I da li moram da donosim novu krštenicu i državljanstvo?

13. ako neko svrsi u ruku, u koju je prethodno sipao malo vode, da li ce spermatozoidi da zaplivaju? sram me da probam

14. Ljudi, jel zna neko da li nestalu LK moram da odem u MUP da prijavim pa onda mogu odmah da podnesem zahtev za izdavanje nove i da mi odmah izdaju novu? I da li moram da donosim novu krštenicu i državljanstvo?

iDEŠ U MUP prijaviš i platiš oglašavanje stare nevažećom, sačekaš par dana da se objavi i oglasi, pa dođeš ponovo i podneseš zahtev za novu. PO pravilu nije potrebno ponovo donositi dokumenta, slikati se i sl. jer sve imaju, naročito ako si skoro to radio.

15. ako neko svrsi u ruku, u koju je prethodno sipao malo vode, da li ce spermatozoidi da zaplivaju? sram me da probam

ako u ruku ubaciš izlomljenu čačkalicu, počeće da prave splav

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.