Ombre, tvrda stolica ne čisti crijeva. Ako oš stvrdnuti govno, popij sok od jednog limuna u koji si stavio kašičicu kafe; popij i onaj mulj/talog na dnu ili kako već zoveš. Ziher djeluje.
P.S. Ko oće da tečno kaki, nek pomiješa 2 dcl kisele sa 2 dcl jogurta, ali mora oboje biti mlako/bljutavo. Takođe pomaže.
Samo da omiriše prvi put, promeniće mišljenje.
Onda će da misli: "Eh, sad mogu da umrem".
E, ali će onda biti u pravu :)
Hoće li bar umrijeti kad bude u pravu, da ostane nama više kiseonika?
Jbt, dal od alkohola ili sta al tezak deza vu. Mislim da sam ovu recenicu da ostane vise kiseonika jos jednom procitao skoro, jesam li!?
Posadiće drvo, tj dva, rekoše naučnici.
Jesi, Miloše. Često je koristim kad mrzim ljude.
Ako je savremen dječak, smrdiće mu sve osim kite ;-)
Uf, dobro je. Rekoh da nisam otisao posve u kurac
Jel video neko negde patrone za sodu da se prodaju? A da nisu kolekcionarski primerci iz '86 na limundu.
Misliš da ga osoliš? To ima u prodavnicama lovačke opreme, teško na limundu.
Kakva lovačka oprema. Soda voda brate. Za sifon
http://www.akvarijum.org/forum/upload/uploads/_49569553_patrone-soda-vodu-slika-10125321.jpg
Ma idukurac. Pade mi na pamet jebena žikina dinastija. I bila mi dobra fora.
šta mogu pojesti da mi posle bude baš tvrdo govno? da mi se kurac digne od naprezanja i usput da mi lepo očisti creva i napravi još neki šulj?
банане
Suvu ranu.
piti vodu u kojoj se kuvao pirinac.bez soli,samo voda i pirinac dok ne provri.
lepak za pločice
Ombre, tvrda stolica ne čisti crijeva. Ako oš stvrdnuti govno, popij sok od jednog limuna u koji si stavio kašičicu kafe; popij i onaj mulj/talog na dnu ili kako već zoveš. Ziher djeluje.
P.S. Ko oće da tečno kaki, nek pomiješa 2 dcl kisele sa 2 dcl jogurta, ali mora oboje biti mlako/bljutavo. Takođe pomaže.
EDIT: Ne smiješ se naprezati na šolji, nikada.
јер ви волите кад је хрскаво?