U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ne zelis to raditi,brate
mala je granica izmedju tvdog govneta naprezanjem i zavtvora i moras je znati u milimetar ako tako namerno pokusavas
a zatvor ne zelis,veruj mi
Tačno, olaniče, raja u zatvoru najviše voli te koji imaju zatvor....
Зна ли неко из ког је домаћег филма фраза, нешто у фазону:
"Овде смо остали само ја и шака ових битанги са мном"
??
Тако нешто, не сећам се како је ишло дословно.
ЕДИТ Чини ми се да је изговара Бата Живојиновић
Gladijator
Da nije Lepa sela lepo gore kad su u tunelu xD
nije
to je ono
odakle vam voda
s donje pipe xD
ionako cemo je klati kume xD
Није, сувише добро знам тај филм, сетио бих се... А и он, није могао да стане на 250 снимљених филмова.
https://www.youtube.com/watch?v=x3HPHfko30w
da nije ovo
ТО БРЕ У КУРАЦ ТЕ ЉУБИМ
хвала Дачо Јапак, прави си лаф у срцу и на интернет страницама
Jasta
Gde je nestala ona tema PITAJ MODERATORA?
Zaključana je. hvala
Nego ako vidi neki moderator ovo neka me ne banuje za ocenjivanje bez čitanja pošto sve defke iz oflajna pregledam i znam na pamet gde šta ide
А што се ти сам јављаш за бан?
Узео сам онај трио голд СББ пакет, добио рутер. Брзина нета је добра али вајрлес ми не хвата у стану изнад, изгледа да не може да пробије плочу. Избацивао сам рутер на терасу и сад хватам горе у стану али се губи сигнал. Може ли да се узме неки јачи рутер или нешто друго да појачам вајфај сигнал?
Probuši pod (plafon), provuci mrežni kabal, na kraj mrežnog kabla namontiraj wi-fi i eto ti punog signala.
Ал онда доле у стану нећу да имам вајрлес.
Kupi jos jedan ruter i kablo i povezi ih. Tako sam ja uradio.
Thilmo, kupi Huawei!!!!
Koja je ovo pesma sto krece na 1:17, mislim da se u nekom filmu pojavljuje, ali nisam siguran.
Ko kaze, dobija VELIKO hvala, prosli put dobih ban zbog lajka, uaaa moderatori
https://www.youtube.com/watch?v=GNZBSZD16cY