Разноразно питање

1. hahaha prvpo pogledaj ko je pisao za ban. a kako se povazdan javljate jedan drugom na postove vjerovatno se i mačujete kitama.

2. ало бре дајте ми списак банова јесам ја за ово ратово и чистио постере месец дана

3. hahaha prvpo pogledaj ko je pisao za ban. a kako se povazdan javljate jedan drugom na postove vjerovatno se i mačujete kitama.

Смисленије звучи ударац секире о букву

4. Drago mi je da se bolje osjećaš na sajtu, i ti i Bokser :)
    Jel se mačujete? Priznaj

5. Remac, izvini ako je bilo nešto.

6. мачујемо се по цео дан ко лук скајвокер и дарт вејдер
    чак су нам и ките исте величине

ако не ставим смајли или хахаха хоће то значити да сам се узрујал?

7. Značiće da si pelikan.

8. пеликан је гумица а гумица је презерватив, јеси ти то мени реко да сам куртон?

9. Kondom. Moš ti da budeš malo kulturniji.

10. Jebote, al' ste danas svi nešto navrkurca nasađeni.

11. Boli me kita jesi li se uzrujao, nek je tebi ljepo. :)

12. ЏАБА ВАМ ОВА ХАЈКА ЗАУВЕК ЋУ БИТИ МОД

13. тј нећу ал ће ми бити криво хехе

#посвећено #срамно #демократија

14. Je l ruter ruter? Tj svaki se uklapa, nema nešto neki poseban tip ili tako nešto?

15. IMAŠ RUTER I MODEM

16. uplasen sam,zastitite me :(

17. Jel moguće da si tako ograničen pa da misliš da se neko prekida što više nije neki kurac na internetu?
    #balkon

18. Nemoj sad to da mi radiš. Ja sam sa tehnikom na vi. Imam onaj kurac sto mi sbb dao, da salje wifi i da kopcam komp tu za net, treba mi za stan iznad jos jedan takav da salje wifi, posto ovaj odozdo ne moze da probije kroz ploču.

19. Izbuši rupu u ploči kao ja pa provuci kablove.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.