Разноразно питање

1. To hocu za komp, ali mi treba wifi za mobilne i tako to. Neko mi ovde rece da prikljucim jos jedan ruter, sad vidim da ih ima od 1500din do 4-5 hiljada, pa ne znam je li sve to isto.

2. Jel moguće da si tako ograničen pa da misliš da se neko prekida što više nije neki kurac na internetu?
    #balkon

Не него сам имбецил па сам се увредио јер си ми рекао да се мачујем китама са бохором

мада ми није јасно који курац ми одговараш на постове када год си логован а и агилни се сам наместио па сте ми били што се каже на десној руци обојица

3. капирам да је најтужније што једино тилно схвата спрдњу

едит: за вас најтужније

4. Nemoj sad to da mi radiš. Ja sam sa tehnikom na vi. Imam onaj kurac sto mi sbb dao, da salje wifi i da kopcam komp tu za net, treba mi za stan iznad jos jedan takav da salje wifi, posto ovaj odozdo ne moze da probije kroz ploču.

Stavi ga na plafon u ćošku, i kad noću neko tumara po stanu, da se usere da nije neka sova nešto. Još kad bi imao neki 5.1 sistem zvučnika, i da razvučeš, pa da u suraundu bude "guuu", kontam da bi svako jutro po jedno govno nalazio u dnevnoj.

5. Jebaću te ja dogi stajlom mali :)

Nego baci tamo pogled na one slike što ti poslah! ( ništa gej )

Edit: pseta ću da plodim.

6. Не него сам имбецил па сам се увредио јер си ми рекао да се мачујем китама са бохором

мада ми није јасно који курац ми одговараш на постове када год си логован а и агилни се сам наместио па сте ми били што се каже на десној руци обојица

Poseban si pa se svaki put osvrćem na tvoje postove, zaslužuju pažnju šta da ti kažem, opasan si, pokrećeš "revolucije" po internetima, narastu jaja pa onda takve posebne treba propratiti, koristiti njihove moći koliko god može i tako to.

7. Isto ti je sve, ja mislim. Ja uzeo neki tenda - nije skup bio a sljaka super.

8. a sta ti glumis pandura po internetima a pricas nekome za tripovanje opasnosti
    OL

9. Kolko si ga platio Lošmi?

10. Sad kad je ollanik tu to je već previše magova humora i zajebancije na jednom mjestu, to moj bosanski mozak ne može da izdrži.

11. Čuj ovog Pseta, namestio sam mu se. Našalio sam se na račun tvog izgleda, ništa grubo, totalno van konteksta ove priče, ali možda nisi skapirao odmah.

Nameštaš se i ti svakim postom, ali mi te je postalo žao malo.

12. Poseban si pa se svaki put osvrćem na tvoje postove, zaslužuju pažnju šta da ti kažem, opasan si, pokrećeš "revolucije" po internetima, narastu jaja pa onda takve posebne treba propratiti, koristiti njihove moći koliko god može i tako to.

Хаха, па како сада да не мислим да ти је жао?

Немој да си заједљив јбт ја сам само једна уплакана душа. Испод ове грубе спољашности крије се мекхани мехур од сапунице који лако пукне. Не дирај ме где сам најтањи...

13. Nego baci tamo pogled na one slike što ti poslah! ( ništa gej )

Кад си послао брт, нисам видео ништа?

14. remac ono sto je sam projektuje na druge...pazi lika koji je uveo pravilo ,,zabranjeno pitati,, o cemu prica...ajde bezi tvoj mozak nije za internet uopste

15. Pričali smo bem te, rekao si da ćeš posle da pogledaš pošto si pijan ko letva.

Ili sam ja bio pijan pa aam rekao da ću da pošaljem, ček da pogledam bem li ga sad.

16. Čuj ovog Pseta, namestio sam mu se. Našalio sam se na račun tvog izgleda, ništa grubo, totalno van konteksta ove priče, ali možda nisi skapirao odmah.

Наместило се да вас истим постом прозовем обојицу, у следећем сам написао да сам се ја спрдао и да капирам да је једино тилмо скапирао.

Nameštaš se i ti svakim postom, ali mi te je postalo žao malo.

Хахаха, немој да ти буде жао брате молим те-само распали нек се смеју људи

17. написао да сам се ја спрдао и да капирам да је једино тилмо скапирао

I ja se sprdam, ali nisam tako duhovit. I sad se sprdam isto, pošto nisi.

Jesi, sprdam se.

18. Тилмо тражи вајфај рутер, он има пар портова за каблове и антену за вајфај, ја узо за 2 сома, има 4 прикључка за комп и антену која је курац, ал ради посао за телефон. И пази на макс брзину, јер ако имаш лаптопове и остало узми нешто јаче.

19. pa ti misliš šta god hoćeš, ionako imaš svoje neke fiks ideje, isto ko što ja mislim da si kmezavac jedan od većih na sajtu, šta god ti se javljaš i kmeziš što ovo što ono, bilo opravdanja ili ne bilo, daj da ti se napravi sajt onako kako ti hoćeš, da imaš svoj pijesak i kantice i lopatice.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.