Разноразно питање

1. Gde je sad Bušido? Da vidi kako se brani Gvozden.

2. бановали сте мошти у острогу срамно одвас

3. Bleka da odbanujete jer ono nije postovao on sa svog naloga već njegov

S T R I C
    T
    R
    I
    C

pozajmio mu je nalog da i on čovek pojebe nešto

4. Gde je sad Bušido? Da vidi kako se brani Gvozden.

Odg sam Džoniju tamo, jbg više ne znam na kojoj temi ide diskusija

5. Kakve veze ima s bilo čim da li mene boli kurac što je gambi jebao. Poenta nije u jebanju nego u jebanju u Burzumovim starkama ali to su već neke finese ne očekuje se da svako razume to.

6. Koga je jebo u Burzumovim starkama?

7. Neku gotičarku u parku uz drvo

8. Burzara sveže ošišan jaše nekim novim prostranstvima i samo stigne nekad da kaže:

Nikada nisam gotivio te gitar bojeve. Oduvek su mi išli na kurac.

9. I šta kažu, žale se na moderatorsku presiju. Na koju presiju sunce vam jebem?!? Recite mi, koja garnitura modova ne bi banovala za ono što je napisano o Natnat? Budite pošteni, sklonili ste se pod skute većine i odatle, onako viteški, prvo gađali govnima najslabiju. Što to niko ne uradi dok je Lulabaj bila mod? Mogao je da pokuša. Pa, ljudi moji, da je Kurd u moderatorskom timu banovao bi vam trajno glavni nalog, dupli nalog, sestrin, tetkin i onaj od komšije Pere, za svaki slučaj. A, ako se dobro sjećam, pošto se ložio na Natu, nije isključeno da bi vam došao na gajbu lolo. Bio sam protivnik njegovih metoda, ali shvatam da je bio blag kakav je trebao da bude. Pobanuješ stoku pa nek idu na svoj sajt, a ovi što ga nemaju, nek naprave svoj. Ne možeš da pročitaš ništa od konstantnih vapaja vrijeđanih i uvrijeđenih. Aupičkumaterinu.

10. Da, samo što je Kurd nije imao dvostruke aršine. Ne bi banovao za Natnat a odbanovao Tilma. Kapiraš razliku?

11. Hajlanderu, može biti samo jedan Kurd.

12. Što to niko ne uradi dok je Lulabaj bila mod?

Pa zato sto Deki nije....

13. zxasxto je zaključana tema klasichni troll, moderatore decxko?

14. Kako su naučili ovu amebu da žonglira lopticu?
    http://gifsoup.com/view6/2354475/ameba-q-o.gif

15. Sto Brus zakljuca temu, ozbiljno je pitanje?

16. Malo previše gubite nit i osećaj kako i šta treba da se radi. Bezveze zaključvate teme gde vas neko normalno nešto pita. Preterujete.

17. Ozbiljno sam ti i odgovorio, samo sam prvo zaključao da se ne širi spem.

18. pogubili kompas totalno, a nisu ni svesni toga. mogli su i brus i dzoni onomad da se razmoduju.

19. е ал стварно нумете да радите тај посао, мислио сам да сам ја најгори досад

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.