Разноразно питање

1. Озбиљно разноразно питање, тема и то:
    Чији је уствари Тибор био дупли? неки као заједнички ових смарача с таразаније или шта?

2. Tibor je dupli autora kojeg neću imenovati, ali ga koriste Zmia, Blek Hol i Gvozden. Zato je i banovan.

3. http://vukajlija.com/forum/teme/4611-serije-preporuke-kritike-diskusija?strana=166#post_3111153
    ево сад ми и она вређа мајку хоћу да је банујете и размодујете шта је натнат или било ко други бољи од моје мајке (којој је и идентитет откривен) па да нико не буде кажњен због увреда на њен рачун ја ево незнам више

4. Bruce
    Tibor je dupli autora kojeg neću imenovati, ali ga koriste Zmia, Blek Hol i Gvozden. Zato je i banovan.

Нека онда, све троје ми иду на курац свакако

5. A tebe neko pita. Ajd mrs debilu

6. E da, Boxeru, ti beše treba nešto da mi kažeš?

7. pogubili kompas totalno, a nisu ni svesni toga. mogli su i brus i dzoni onomad da se razmoduju.

Tema dogorelo je i otvorena izmedju ostalog zbog Kumasina Komse. To sto je otisla na drugu stranu, to je drugo, a pride je i sam izjavio "lepo mi je ovako, bas cu da trazim razmod", iako su oni koji su ga predlagali kaizenu odleprsali a on ih iskulirao. Al opet, bar se daju izvuci neki zakljucci.

8. Pa ono što si Vidru jurio sinoć :)

9. Boxer
    A tebe neko pita. Ajd mrs debilu

Нећеш ваљда и мене и мој студентски живот купити кад продаш једно од својих аута?

10. Зхао ми Теебора :'(
    Цара мора сад да направи неки дупли да попуни празнину.

11. A znam Bruse. Čekaj da dodjem za kom.
    I pobanuj spemere jebene po temama pa da diskutujemo normalno.

12. oću kurac, vidiš da me celt juri po temama za to, još će da me bije kad se vidimo :)

13. Hahaha neće jbg.
    Reši nešto nemeremo više ovako

14. jebač, ne seri da ti se keva zove jelica?
    ja ću da koristim ovu informaciju u zlonamjerne svrhe. žali se vidri.

15. NA PLANINI NA JELICI

16. Ако не знате гдје се налази планина Јелица, погледајте мапу на Боксеровој плећки

17. Mapa vodi do srca tvoje stare ha ha kontaš
    ŠUUUUK

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.