Разноразно питање

1. ja da imam pare, kupila bih cili novi sad :)

I da ga kupiš, opet bi bila bosanka.

2. i to što kaeš. onda bi možda kupila trebinje, lijep grad.

3. je li zna neko neki programčić/sajt za isjecanje klipova sa ćuba i pravljenje gifova

4. ispravka

Da li može neko da mi ukaže na link ili programčić za isjecanje klipova sa jućuba i pravljenje gifova?
    GEJ STOP
    CIM STOP

5. Kajteze, bolan bolan, počinjem da sumnjam da nisi možda Picov dupli

6. Nećemo se vrijedjati!

7. Interesantno ali sam jutjub ima tu opciju npr. Tačnije yourepeat, ali je to isto. Mada tu preporučujem samo kraće gifove da praviš, (manjeg kvaliteta, duže od 10 sek. svakako ne možeš), a opet, pošto sumnjam da ti je HD veoma bitan, koristi gifsforum.

Inače, u pravu je Kajtezz što te sprda, mogao si da ukucaš u guglu "make gifs from youtube videos", i ne bi morao da pitaš.

8. hahahaha, bravo kajtez.
    trebinje, trebinje...:)

9. Je l' ima nekog da zna sa microC pro pic kontrolerima? Treba mi jedan zadatak hitno!!!

10. ima, sto bi kajtez rekao.

11. Nema veze, ipak sam uspeo sam da uradim... PoloziJo sa desetkom. :D

12. Ajmo, obrni turu, Sinđo!

13. Jedno pitanje isključivo za ŽENSKI deo ovog sajta. O čemu se radi, o filmu/knjizi koju nisam čitao/gledam jer se gnušam seksa koji sadrži guranje raznih predmeta u anus i šta ti ja znam. Ja ne znam jesam ja lud ili vi. Seks je divna stvar, naročito kad nastane iz iskrenih osećanja ako mene pitate, dobra je i hardkor jebačina naravno, volim biti popušen više nego išta, na kraju krajeva i rough seks i 'u goozoo' razumem i to je za ljude, i ono kad vam mi gurnemo prst dolje a vi ga izvadite pa oližete, i to. Znaci, vi se ložite na ono gowno 50 nijansi guranja klikera u dupe, opet kazem niti sam citao niti gledao samo mi je prepričano. Ja znam da ste vi žene kurve, toliko ste kurwe da ste poganije od nas 100 puta, kurwe ste sve osim moje keve i sestre ofc, samo mi odgovorite na jednu stvar:
    Jel vas stvarno loži da vas neko jebe ko kuju, tuče, šamara, bičuje, gura stvari (predmete) u čmar i pički, piša po faci i ne znam ni ja šta ili, ILI samo pratite kurwanjaske svetske trendove pa glumite da se primate na to samo da budete IN???

14. ATTENITON ATTENTION!

Kakav god odgovor bude bio Maestro ce se pipati dole!

15. Nisam ja The Prof pa da mi je kurac na gotovs. To samo on otvara seksualne teme ne bili navukao neko žensko da prokomentariše ili otkrije neki seksualni doživljaj pa da ga izbaca po tastaturi. Možda i najveći pičkopaćenik sajtoa.

16. Jel zna neko nekog iz NS-a da iznajmljuje konzole? Sa nekim realnim cenama, posto ono sto sam dosad nasao je cisto leba bez motike, tipa ps4 2000din na 1 dan...sto je nerealno.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.