Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ovako nekako
https://www.youtube.com/watch?v=qiAmnVBJNBg
Mrak iz tezge broj 57 na novobeogradskom buvljaku lolo
:(
Брате ја сам једва овај нашао за 700 кинти, одмах ми је црко осигурач и комшија ми оправио јер сам ја глуп ко курац, ал онда није радио уопште, а сад само неће да пригушује светло, само он/офф. Не знам што сам купио толико срање за тако велике паре, несрећан сам ваљда штали :/
Imaš elektro vrbnik radnju na kraju Ustaničke kod okretnice, odeš lepo i kupiš prekidač, dobiješ fiskalni račun, milina.
čisto da se zna, markova majka se ne zove jelica, džaba ga zajebavate
doduše, s tim ciljem sam napisala to ime
Iskreno mislim da se vas dvoje pojebete tu i tamo ali ovde nas zajebavate sa spanskom serijom.
Nije da me interesuje i NE KLEVETAM KAZEM MISLIM samo nije ok da mi navijamo da se pojebete a vi nas tripuje kao svadjamo se jos.
Upravu je covjek, JEBITE SE VAZDVOJE!
Vidro jel hoćeš da kupiš onaj punjač? Još malo pa nestalo...
Ja opet mislim da mu Vidra dodje ona medjedja drugarica koja ga brani svuda i od svih. Znate i sami u odeljenju kad se okome na strebera svi ga poprckuju, onda Vidri bude zao pa ga braaaaaniiiii.... :(
e, popravila sam svoj za 500 dindži (300 kabel + 200 popravka). napravila se glupa malo u radnji, kao he he, kod vas mogu da kupim taj kabel, a gdje mogu da odnesem da ga zamijene, nisam baš upućena, he he he
i čoek kao, ajd odradiću ti to ja, dođi za 15 min
faaaaaaala, doviđenja, k'o nov :D
Očekujem te na temi moram nekom da se izjadam za cirka tri nedelje, pet dana gore dole.
brate, samo je džek crk'o, lik zamijenio kabel i toeto
Kao što rekoh vidimo se na ONOJ temi za 3 nedelje lolo
JEBISE, ne tripuj me sada.
ako se pokvari, krivim tebe
Sace ga namjerno pokvariti samo da bi mogla kukati ovuda...
Podsvest je čudo, još kad znaš da je iskoristiš da zaradiš pare lolo
ima da fercera još 5 godina, garantiram
Ja bih kupio novo, Vidro. Novo je ipak novo!
ja da imam pare, kupila bih cili novi sad :)
novi sad se kupuje sa mnogo ljubavi pateticniemotikonkojigledauneboozaren
u novom sadu zive samo nafurani fegeti i madjari.