Разноразно питање

1. Javio može bolji savet, batali cigare pređi na tompuse jebote

2. Ti hendl d truć si pušač kao moja bakuta što igra gem boj

3. A najgore da covek proba da se ogranici na par dnevno, to je nemoguce. Ili palis ili ne palis uopste. I ovo sto nes kaze, e aj jednu nece mi nista faliti al kurac odmah bi jos neku. Najlepse mi bio osecaj kad nisam pusio dve nedelje i napijem se i kada sam zapalio imao sam osecaj vec kod prvog dima kao da mi ide direktno u mozak i nista lepse od toga.

4. Ma duvan je keva. Sere mi se od mase koja nikad nije pušila i baca spike kako je to štetno.
    Samo bez samokontrole i na pivu možeš postati alkos.

5. pušite sve, samo nemojte laki, najveći otrov, ne znam kako ljudi mogu da puše to. Danhil mama

6. moze da se ogranici pusenje ko i sve drugo. samo ne smes da pusis non stop, kuci, na poslu i tako to.

ako to postujes, kad izadjes negde slobodno mozes uz pijenje i da zapalis neku cigaru i neces da propusis. jebo vas nije heroin.

disklejmer: bio sam aktivni pusac neke 4-6 god, onda nisam pusio ni jednu mozda 3 god, a sad tako ponekad zapalim kad mi se pusi cisto da se ne cimam ako ne moram, ali retko.

7. Cigarete ne obožavam, pušim ih kad je za to prilika (npr. na ruletu, ili sl.), a cigare volim više, tj. obično sa ukusima onim. Ali skroz su mi nevažne, štaviše me nervira kad se odeća nakupi dima.

8. a cigare volim više, tj. obično sa ukusima onim.

NOOB

9. Prilika za pušenje? E rođeni...

10. Brate javio ako stvarno zelis da ne pusis ne treba ti nikakva "zamena". Ja sam skapirao da zelim da pusim i cigare su do jaja i pusicu dok ne umrem jbg cepam dve kutije dnevno ako zaglavim na pokeru ili u kafani(sto je 4/7 dana) onda minimum 3.

Nemoj samo da dramis onda bolje zapali i iskuliraj se jbg.

11. I ovo sto je cara reko za truca potpisujem

12. pušim ih kad je za to prilika

Jer zna se kada je vreme za to, a ne kao ona stoka koja non stop džmari pljugu.

npr. na ruletu, ili sl.

dok pišem tiket, kada treba da izgledam ozbiljno, kada i drugi ortaci zapale u vreme za to predviđeno....

13. Inace nemoj tompuse nikako nerviraces se garant, cigarilose probaj

14. Dionisijo zapali na svadbi kad kamera snima goste redom

15. Ti hendl d truć si pušač kao moja bakuta što igra gem boj

лол, како си ме провалио одма'. нисам никад пушио, мада има логике да ће да помогне ово што сам рекао.

16. мада има логике да ће да помогне ово што сам рекао.

Ima logike, ali samo kod drugog nepušača :D

17. пушио сам кохибу и никако ми није јасно што оно кошта 70 евра (ваљда), јебли вас томпуси

18. De će bre da pomogne si lud. Zato si i provaljen.

19. Truce ja na pauzi izmedju dva basketa gadjam na kos sa cigarom u ustima nemoj logiku mesati sa cigarama nikad

20. Danhil mama

Danhil je gej.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.