Разноразно питање

1. Meni je kada sam isao u teretanu pa kad zavrsim sa treningom, nista lepse od cigare. Takodje sto puta cepam stoni tenis sa cigarom.

2. Pseto, nije brate da dramim, regulara sam izgurao treći dan...a danas planem bez ikakvog povoda...takoreći nekontrolisano.

rešio sam da neću.

hvala vam na razgovoru.

3. Brate danhil crni jebe nemoj da vas lazu ljudi

4. Dionisijo zapali na svadbi kad kamera snima goste redom

Hahahha, jok, nego ne pušim po difoltu, ili zato što sam u gradu i sl. već kad mi padne na pamet. I to je ako izuzmemo rulet, retko.

Štaviše, izbegavam kameru, bilo svadba bilo "selfie".

5. Mada su i njega usrali od kako promenise pakovanje ali i dalje je jedan od retkih uvoznih duvana, nije nis

6. Cekaj milose imam jedno pitanje za tebe nemoj shvatati licno:

DANHIL JE GEJ A TERETANA NIJE?

7. Brate danhil crni jebe nemoj da vas lazu ljudi

Nisam rekao da je los (fina je cigara), nego da je gej.

8. Bravo javio pusi boli te kurac pusi u inat ovima sto im smeta pusi i znaj da ti pluca propadaju pusi i gledaj kako ti zubi zute a kosa opada pusi i uzivaj u onom jebenom vrhunskom osecaju kad nikotin i katran opale u mozak a pluco se napuni dimcugom

9. Ama ne pušim, planuo sam u smislu da sam krenuo da se derem zbog sarme, nekontrolisano...nisam zapalio...

10. Cekaj milose imam jedno pitanje za tebe nemoj shvatati licno:

DANHIL JE GEJ A TERETANA NIJE?

Ne postoji nista sto je vise gej od teretane, ali morao sam, jerbo sam mrsavio a posto je bilo zima za basket i trcanje isao u teretanu (doduse devedeset posto treninga mi je bio kardio, a tu su 90% zene :) )

11. Aha. Onda te moj post od malopre samo ukanalio hahaha

Edit: javiu rekoh

12. Ne postoji nista sto je vise gej od teretane, ali morao sam, jerbo sam mrsavio a posto je bilo zima za basket i trcanje isao u teretanu (doduse devedeset posto treninga mi je bio kardio, a tu su 90% zene :) )

Brt bio si mi jako gotivan lik sa foruma pogotovo sa tom 88-icom u niku ali cim si se osmelio da uopste krocis u teretanu zabranjeno ti je da odredjujes sta je gej a sta ne. Jbg brate nisam ja smisljao pravila tako je-kako je...mozes filmove tamo da ocenjujes npr lolo

13. Jebeno se odreci necega preko noci, ali je sve u glavi. Ja sam prije 17 dana krenuo sa dijetom, izbacio sve secere i hljeb. Bilo mi kriza prvih 7 dana, a poslije sam u glavi stvorio sliku da ako pojedem nesto slatko kao govno da sam pojeo, i nije vise bilo problema.

Moj tetak je bio okorjeli pusac 35 godina, 2-3 pakle dnevno, i ostavio prije jedno 10ak godina, jedva frajer prezivio zimu. Izadje napolje i onaj hladan vazduh ga ubi, pocne da kaslje ko tuberan. Ko moze nek ostavi pusenje, nek ostavi, poslije od kukanja nema nista.

14. Mitke, okoreli pusaci ne ostavljaju cigare. Okoreli pusac je moj stric sto je na plucnoj u kcs izasao na terasu da zapali i umro sa cigarom u ustima rakcinu ko kriglu piva imao. Bog da mu dusu prosti najbolji covek kojeg sam poznavao.

15. Brt bio si mi jako gotivan lik sa foruma pogotovo sa tom 88-icom u niku ali cim si se osmelio da uopste krocis u teretanu zabranjeno ti je da odredjujes sta je gej a sta ne. Jbg brate nisam ja smisljao pravila tako je-kako je...mozes filmove tamo da ocenjujes npr lolo

:(
    Brate, pa valjda odmah vidis da sam noob, cim imam godiste u niku, a inace, zajebavas se sa covekom koga zovu biceps pa ti vidi (smajli).

16. samo kad pivo ne bi bilo šećer :'(

17. Drugi tetak mi je nakon dozivljenog drugog mozdanog udara cekajuci da dodje na red za skener u bolnici popusio pola pakle. Treci, obliznji mozdani nije prezivio. Ovaj sto je ostavio, samo jednog dana rekao dosta je, pregrmio krizu i nikad vise.

18. Mitke kontaš li da svi umiru? I da to nema veze sa cigarama. Bar ne tolikololo

19. Има ли неко онај меме на тему:
    уринирам по друштвеним групама социјално лошијих могућности бла бла или тако нешто...
    Фазон "пишам по сиротињи" у есеју?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.