Enemi šta si planuo jbt. Ne moraš ti ništa ali ne moraš ni ulaziti nadmeno tako u priču kao da si posisao svu pamet sveta a na prosto pitanje ćutiš ko pička. Opusti se, svako živi kako misli da treba to niko sa strane ne može da promeni
Ма да, њему сам писао, него нисам ја ни рекао да је то лоше, него да није једино у животу иако ти је можда сад најзанимљивији начин живота и врло је могуће да ћеш некад искулирати нешто од тога. Мени није никад био, другачије просто функционишем.
Enemi šta si planuo jbt. Ne moraš ti ništa ali ne moraš ni ulaziti nadmeno tako u priču kao da si posisao svu pamet sveta a na prosto pitanje ćutiš ko pička. Opusti se, svako živi kako misli da treba to niko sa strane ne može da promeni
Па изнервирао си ме јбг шта да ти кажем. Звучало је оштрије него што сам тео шта си се усро лоло.
Како сам то надмено ушао у причу?
Не ћутим ко пичка него нећу да делим такве ствари јавно, мсм моја је ствар, можда ми је миџет порн лајфстајл, шта сад треба да причам овде о томе.
Svi što pišemo ovde jedemo cigare jebo nas pas i pijemo propisno i znamo da to nije dobro a ti nam napišeš u fazonu ja pametan vi stoka. De ba :-)
Ako nećeš da deliš i da nas posavetuješ nemoj pisati ništa. Odnesi tajnu u grob posle 242 godine života hahaha
Ма да, њему сам писао, него нисам ја ни рекао да је то лоше, него да није једино у животу иако ти је можда сад најзанимљивији начин живота и врло је могуће да ћеш некад искулирати нешто од тога. Мени није никад био, другачије просто функционишем.
Па изнервирао си ме јбг шта да ти кажем. Звучало је оштрије него што сам тео шта си се усро лоло.
Како сам то надмено ушао у причу?
Не ћутим ко пичка него нећу да делим такве ствари јавно, мсм моја је ствар, можда ми је миџет порн лајфстајл, шта сад треба да причам овде о томе.
Svi što pišemo ovde jedemo cigare jebo nas pas i pijemo propisno i znamo da to nije dobro a ti nam napišeš u fazonu ja pametan vi stoka. De ba :-)
Ako nećeš da deliš i da nas posavetuješ nemoj pisati ništa. Odnesi tajnu u grob posle 242 godine života hahaha
А не сери, рекао сам
Што је исто што си и ти рекао
А не фурам се уопште на здрав живот, мада имам неку филозофију која личи на то, ал ме боли курац могу сутра да умрем није ме брига.
NE GLEDAJTE RAZLIKE MEDJU VAMA GLEDAJTE SLICNOSTI ETO NPR OBOJICA IMATE MALI KURAC I BMW
Vozači BMW-a nemaju prijatelje...
Добро оно, било би ми криво јбг да умрем
Hahahahaah elece svidja mi se kako razmisljas
Имам једног, ено га на паркингу лололо
Kad umrem nadam se da će još nekome sem meni biti krivo. Tad uspeo u životu sam.
Bohor 2015 p.n.e
U garaži. Hahaha. To.
Mi vozimo Bmw wi gowna
"Ако умрем сутра, не будите ме."
писхај по сиротинји ахахахахахахах
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201104/99356/sveti-savo.jpg
Kud vas i pomirih jebem vas u glavu
Ako umrem sutra ne buditbmw
Dobar je bmw, da se ne lažemo. Mislim šta bi drugo vozili cigani koji nemaju para za mercedes lolo
http://i.imgur.com/Fj4dQMN.png
Duvajte ga nismo se ni svadjali lolo
ovaj elek da nije pizda bas bih ga gotivio