Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Lol de da gotiviš čojka koji oće da kupi japanca
како можеш да готивиш елека кад је варио плинску боцу у маринковој бари јбт
traktor japanac? Traktor na plin?? sta je ovo gde zivim ja???
Pomenuli ste njemački auto, javno, na forumu. ANATEMA NA VAS!!!!
Dobro je i živ onda hahaha
Зашто зубари имају две бушилице, ону што брже буши са водом, и ону без воде што имаш осећај да ће вилицу да ти извали. Што не може све са једном?
Па ова друга је за финије радове, не могу с овом на воду да га, да простиш, изгланцају.
tom manjom nekada i mesaju smesu koju treba da nanesu na zub
Шта да га изгланцају, кад користи ову без воде ко да узела хилти да штемује бетон јебо је отац
ta juneca busilica bez vode je cak i manje bolnija od ove sa vodom,ova sa vodom bolesna je i bool je mnogo mokriji,dok ova je samo bol obican i sve
bogami i ova velika ako te razdrka gotov si xD
Шта да га изгланцају, кад користи ову без воде ко да узела хилти да штемује бетон јебо је отац
Па кад је нека нубара. Ау, па то је женско, ништа много среће онда!
Ма озбиљно, ова са водом баш откида комаде ко хилтијем, морају да узму ону суву после да не пробију до живца, па споро буши и мрцвари и имаш осјећај да ће ти глава отпасти.
jebem ti sranje
prosle godine sam isao redovno kod zubara negde od marta do kraja jula zilion sranja radio,snimao kod dukke i sve,ostalo mi jos 2 i nisam otisao,zajebi viseotisao u split i zajebao zubara,kad se vrati mrzelo me da idem i ne pada mi na pamet barem do 2019. opet...inace zadnji put pre 2014. kod zubara sam bio 2007.
Ljudi, jel se stvarno bojite zubara? Meni je to rutina. Više se bojim drugih profesija, o kojima sada ne bih javno :-)
Zubara? Ma jok, ali do skoro sam imala frku od frizerki.
Šta god ja tražila, one urade po svom. Jedva nadjoh Sladju, pere, šiša besprekorno, fenira i ne priča previše.
Jedno egzistencijalističko: Jel tripujem ili plazma keks varira po kvalitetu (izgledu / ukusu), tj. nekad je onako braon malo uži i takvog ga pamtim oduvek i sviđa mi se, a druga varijanta je svetliji onako belji i blago pljosnatiji. To sam primetio još pre koju godinu, da mi nekad zapadne jedan, a nekad drugi. Da li je to do mesta proizvodnje ili nečeg trećeg?
До пара колко имају за производњу кекса јбг
Kupuj bevitu i uvek ćeš imati standardan kvalitet. Loš baš, ali konstantan.
Imam telefon ZTE Blade G, Andorid. Neke slike u galeriji ne mogu da izbrišem, a jako me nervira jer volim da je sve čisto. Povuklo 4 slike sa Youtube profila i sad ne znam kako da izbrišem... Jednostavno nema opcija za brisanje.
Ako je deflacija smanjenje cena i uopšte troškova života, zašto postoji termin "Deflatorni rizik". Kao rizično je da dođe do smanjenja cena i troškova života.