Разноразно питање

1. Možda je to srž problema, nezadovoljni su, da ne kažem nezadovoljeni....

2. Da otvorim temu

zašto banovaste članstvo, švrćani?

Da su se stvarno pičkarali ljucki pa da razumem, al ono tamo skoro pa ko deca, nijedno ljucko napušavanje nije palo...

3. Dobro je dok ih je dvije.

4. obzirom da su zene pocele i obrve da briju,draza mi je ona gore prirodna.

5. Dal će mod tim da se prijavi na ovaj konkurs za rukovodstvo źeljezare?

6. Dobro je dok ih je dvije.

xexe

obzirom da su zene pocele i obrve da briju,draza mi je ona gore prirodna.

Ma ok je da budu deblje, ne bi imala puno posla da ih sredi, ali nekako ne baš da ih ostavi ovoliko, šta ja znam.

7. ja samo kazem da je bolje i to nego da ih nema,pa daih crta nekim temperama.
    kako tako nesto vidim,odma mi se prikenja.jos neke kandzetine na rukama,leb te jebo...a sve rade u nekim salonima "lepote".gde god se okrenem neka kurvetina izviruje da zapali onu tananu cigaru iz nekog manikir/pedikir/solarijum/nadogradnja/ salona.

8. To crtanje obrva je originalno bilo za osobe sa mnogo svetlim obrvama, kojima se ne vide. Mada je efikasnije samo ih ofarbati za dve nijanse tamnije. To se danas i radi.
    Ali te jako tanke obrve su proseravanje čisto. Valjda neki vamp stil. Još ako ih crtaju ono preko pola čela...
    http://www.classichorrorcampaign.com/wp-content/uploads/2012/01/vampyra.jpg

Ali danas drugi ekstrem, sad su u modi baš ove obrve kao debele i pre svega ravne kao crte mesto blago lučnih i još da su spuštene, skoro u oko da uđu, i to mi je skroz grozno.

Ovaj moj Lijam ima tanje. Idi bre.

9. da mi je neko rekao da cu ikada pricati o obrvama sa nekim,rekao bi mu da je pederas i da se nosi u tri lepe.
    zivot pise romane... ;)
    one dve tanane lajne sto se furaju su odvratne.

10. Ma, opušteno. Neće ti pasti dlaka s glave. Xexe, kontaš, dlaka. Xexe.
    Nema ništa loše u tome, ako se već cura doteruje za te likove, bar da ih pita šta misle. A budu muškarci iznenađujuće konstruktivni, šteta što vas je emancipacija naterala da potisnete taj talenat, bar uživo.

Znam jednog lika koji kaže stalno ga pitaju cure kako im šta stoji i da li su dobro uklopili nakid, nema pojma sa životom, ali ih vidi kako se razvesele kad im da neki kratki savet kako on misli da treba ili kad im kaže da im super stoji, pa mu bude kaže nekako drago. A verovatno voli i da ih dobro zagleda. lolo Za svakog ponešto.

one dve tanane lajne sto se furaju su odvratne.

A one istetovirane?! :D

Ovako izgledaju kad ih podignu do čela. lolo
    http://static.giantbomb.com/uploads/original/2/29874/1908120-45938___dodoria_dragon_ball_z.jpg

11. Gledah još od kadikad trejler za ovaj Star Wars VII, zaboravih ime epizode.
    E u tom trejleru se u jednom trenutku pojavljuje jedan Dark Side Adept, koji kad upali svoj "svetlosnu sablju" sa strane mu izlete još 2 dodatne manje sabljice.

Moje pitanje je šta je to kog vraga, gledao sam sve filmove više puta, igrao 90% igrica, a i ostale sam gledao, izčitao skoro sve knjige i stripove (ovo naravno obuhvata i Legacy Sagu) kojoj bi vreme radnje filma trebalo da pripada.

Znam ja da je Lukac prodo Diznama prava na film, ali ipak kakvo je ono oružije, neću da gledam u VIII delu " LIGHTSHURIKEN" jer će neko od ovih misliti da je to kul.

EDIT: THE FORCE AWAKENS zove se.

12. mislim da generalno zene nemaju stila vise kao sto su nekada imale.takva valjda moda.to sto je golo,ne znaci da je zenstveno.uglavnom,treba imati neki trip u vugla da bi ti nesto lepo stajalo.da se prijatno osecas u tome.da zanemarimo one fore,one ekstreme gde se kombinuju zepe i japanke(banalan primer).pricamo o onim gradskim satro finim.

13. ајде неко банује сморку

14. Ja čuo da će ona postati medator

15. не би ме чудило

16. Zamisli kad bi se urotila s Vidrom, bio bi zemljotres. Evo ovako:

https://www.youtube.com/watch?v=AU3NWQtnrI8

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.