Разноразно питање

1. uteram im ja mami američkoj poganoj i prokletoj.
    Koji je više kurac sa tim najavljivanjem filmova 5 godina unapred?
    Jebu te ko beba zvečku sa tim trejlerima kurcima palcima pa onda tu dođe i petnajst kila trolovanja jebavanja.
    Pusti trejler 2 meseca pre filma i dokurca a ne čim naprave kasting, odmah snimaju trejler i puštaju na net.

2. Zamisli kad bi se urotila s Vidrom, bio bi zemljotres.

Ja ne znam da l' bi mogla onoliko da ga zajebavam kao ona. Mislim bilo bi mi žao nekako. Mislim zajebavala bih, ali ne bih uživala u tome.

3. па она колико год да се труди да ме зајебава ја јој увек вратим дупло

не може да сконта да не треба да се курчи

4. Bolje da su ovo odradili. Ili nešto sa Revanom. Namaltretirali su franšizu bolesno.
    http://youtu.be/xh3Wveg4DMk

E, oftopik, Joda, je l' valjda The Clone Wars? Planiram da gledam.

па она колико год да се труди да ме зајебава ја јој увек вратим дупло

Eto, ja ću uvek da tvrdim da so odabir'o odlične defke. Za ostalo ne znam, možda se i izverziram, pa počnem da uživam u zajebavanju, ali sumnjam. :'(

Dobro... Luksa volim da zajebavam jer se on slabo brani.

5. To crtani onaj? Gledao sam jedan serijal, imalo je dobrih epizoda.
    Ali i par smorknih

6. Aha, sviđa mi se i animacija. Nove Nindža Kornjače (serija, ne film) su sjajne, a i te klonove sam gledala mislim par epizoda prve sezone, svidelo mi se.

7. Razume li se neko u akumulatore?
    Prazan do jaja. Prikačio sam ga na punjač pa sad ne znam koliko da ga držim na punjenju.

8. Pa ja se slabo razumijem u to, ali ja bi ga drzo dok se ne napuni!

9. кад почне да се топи пластика значи да си га сјебо, ти га искључи пре него што се истопи

нема на чему

10. Pre mi klinari ostavili upaljeno svetlo u kolima (!) i preko noći se ispraznio akumulator.
    Ukačio sam na punjač i držao do ujutru, tako nešto, nisam ni znao koliko treba. Uglavnom, posle je radio. :D

11. pa kako da znam da je pun? akumulator je skinut sa vozila

12. Ahahaha
    Većina normalnih punjača daje od 6 do 9 ampera po satu. Računaj.
    Ne može da sjebeš ništa svakako kad napuni isključi sam.

13. Nemam pojma: na ovom punjaču bio neki analogni pokazivač valjda, neka kazaljka, ali ona ne pokazuje da li je pun, nego struju punjenja, tako nešto. I zato sam ga lepo ostavio do ujutru :)
    Ima po netu da se nađe raznih preporuka, verovatno si video to: http://www.autoknjiga.com/sistem-za-startovanje/punjenje-akumulatora/

14. dodaj malo destilovane vode u ćelije i puni ga 12 sati, ne možeš da pogrešiš.

15. ne isključi. Ovo je neko matoro govno. Trafo i dve diode.

16. 12 sati laganeze. 10, nije bitno uopšte, kako se iskombinuješ. Doli ga akn treba na nivo da ti ne pokrivi ćelije

17. ma mrzi me da ga više punim. sutra ću nastaviti.
    Stoji na punjaču od pola 5.
    Sutra ću još 3-4h i ko ga jebe.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.