Разноразно питање

1. Mislim da ima jos uvek to na spratu, al nije to org sig. Gde ces brt da presipas, nisu devedesete da svercuju burad.

2. šta fali tim parfemima.. #sirotinjoibogusiteška

3. Ništa ne fali. Samo im je cena daleko manja.

Zadnji put kad sam bio u Ušću, nisam video...

4. deder mi natoci po litre,idem na neki rodjendan.

5. Bač, ja imam Visa elektron karticu za internet plaćanje iz Poštanske štedionice već skoro dve godine i mogu ti reći da jebe. Održavanje ne košta ništa, jedino moraš da daš dva soma za otvaranje, al sve funkcioniše najbolje moguće - PayPal, Google Wallet itd...

6. Haahahahah Srbin_Osvetnik ahhahahahaha slepčina

7. јебем им две иљаде мајки ја

8. Nestali su mi svi torenti s torenta, šta to može bit i je li se dešavalo kome ovo. Ono što je skinuto je tu đe je i bilo, ali su torenti iz programa nestali.

9. Ukrala ti torent mafija.

10. Meśo, jesi bar upamtijo/zapiso šta si skidao? Ja se tako jedared zajebo i otad niđe ne surfam bez olovke i papijera. Šalu na stranu, onaj zeleni µTorrent me tako zajebo par puta da sam se htio ubiti, sad sam na Bittorrentu i niđe se ne gubi. Izgleda da si postao žrtva torentskog andergraunda LOL

11. да ниси кликнуо нешто са леве стране да ти прикаже само скинуте или само оне који се скидају и сл? мени се то дешавало, рецимо.

12. treba mi info neki drugari pomozite
    kafić za sutra radi neki posle 2?
    klubić nešto opušteno za bleju, novi beograd, grad, ne neka pripizdina
    mama da li radi u čimićevom tamo?

13. treba mi info neki drugari pomozite
    kafić za sutra radi neki posle 2?
    klubić nešto opušteno za bleju, novi beograd, grad, ne neka pripizdina
    mama da li radi u čimićevom tamo?

pls

14. imam neko vino. 10 godina stajalo u vitrini na svetlom i toplom mestu. lepa flaša pa je tu stajalo za ukras. greota, znam. e sad oću da ga popijem. šta da očekujem sutra od preblematike?

15. verovatno sirtje biće

16. jes ružno jebemu mater

17. nemoj ga gledaš
    ko ga jebe što je ružno

18. a popiću ga makar se usro

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.