Разноразно питање

1. Pazi da imam taku makinu i net da nema veze da li im saljem il ne. Sidovao bi sve

2. KO JE POMINJAO AKTIVNE TORENTE KAD CE NA FORUMU PRESTATI DA SE LUPETAJU JEBENE GLUPOSTI

ПА ШТО ОНДА СПОМИЊЕШ 20 ТОРЕНАТА АКО ТИ ЈЕ ДО 5 НА СКИДАЊУ, ШТА СУ ТИ ОНИ ОСТАЛИ БИТНИ?
    Ко уопште рачуна торенте који су скинути и остали на сидовању, ограничиш аплоад на 1кб/с и ћао, заборавиш за њих, само их побришеш кад се накупи
    мислим кае прво: еј шта ми се десило, нестало ми 40 торената с листе, паничим, мозак, хладно, а фазон 2 филма на скидању, остало стоји од септембра

3. ostavljam torente mesecima da bi ih lakse nasao da me ucine srecnim kad zatreba
    sacuvaju se negde gde je potrebno fazon 7 klikova da bi do njih dosao a ovde je dovoljno 2
    i ovde je pitanje zasto nestaju,vise dec interesting fazon,a to sto si ti kompleksas i uvek gledas stvari iz tog tvog kompleksaskog ugla to je tvoj problem

4. хахаха везе за комплексаштвом то нема, ниси могао погрешнију ријеч да употријебиш.
    наравно да сам схватио у том фазону питање, ко да сам мислио неко се сикира за торенте, и ко да сам и ја нешто озбиљно схватио и писао пфффф

5. ahahahh ne znam koji mi je kurac u zadnje vreme sve nesto svatam ozbiljno,tako sam i decku koji obecava ODBRUSIO tamo na temi za glasanje filmova hahaahhah
    izvini i ti

6. хахаха видио сам и то. ма то ово претпрољећно вријеме утиче на сваког хехе

7. Celtic, koja je fora sa cit endzinom i torentom?

Papete, Endžin ubrzava net samo na odabranom programu, u ovom slučaju torent, ali uporedo usporava ostalo-pretraživanje, youtube, striminge itd. Imaš tutorijal u pvt.

8. jel moze poziv za sud da stigne da se digne u posti pod strikiranim sranjem ''preporucena posiljka''

9. ne znam za poziv,al znam da moze za prekidanje postupka.ako se ne odozaoves koji put,onda ide murija po tebe.mora se taj poziv nekom uruciti.ili te ganja mrija dok te ne nalovi.

10. Donose ti kuci dva puta i ako nisi tu a niko od tvojih ne primi treci put ti dolazi patrola sa pozivom i ako je ista spika vodis se kao u bekstvu i izdaje se poternica(ili ti sude u odsustvu ako je prekrsajno)

11. Kako je iskusan pseto jbt

12. Jel još nekome zabagovao Fejs?

13. Šta je ovo sve te jebalo?!?!

14. Ide drugarici rođendan krajem nedelje, e sad ona voli mnogo ples,i pa ako neko ima ideju za poklon koji ima neke veze sa tom temom, neka kaže.

15. Uplati joj casove nekog plesa koji ne zna.

16. Упиши је на фолклор.

17. Nauči je da pleše lindy hop, počni ovog na od 1:38:

https://www.youtube.com/watch?v=nXi7mCd7JAQ

EDIT: Onda ideš na napredni kurs, počinje na 2:42:

https://www.youtube.com/watch?v=EsxtGBMQGq4

Ako položi ovaj drugi, ženi je!

18. vodite ljubav na podijumu za igru

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.