Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
брате узео сам још 60 долара преко овога не знам да л сам ти реко
Seronjo. Bar sad uzimas ciste pare, jer ti ono prvi put odbili za odrzavanje. Meni ovo prva kampanja posle 3 meseca.
Јебите се обојица, ја 3 месеца нисам мрднуо са 29.4 долара.
Ako ces iskreno, nije moja kampanja nego od devojke mi. Ona posle 3 meseca dobila kampanju. Ja nisam i dalje. vec 5 meseci nema kampanje. Stojim na 51$. Necu da podizem, jer sta mi znaci da podignem 50 a da mi odbiju 30. Cekam da se nakupi na 100,200$, pa makar i godinu dana, bar da znam da imam nesto opipljivo a ne za pljeskavicu i tiket.
E jesi mutan, da sam znao, znaš kad bih otvarao Slim herbafit... :D
Da li mogu sam na svoju ruku dekodirati raspali c5?
Citroen?
ne brate, telefon nokiu c5
E ne znam e
Probaj da stisnes meni hehe
Axaxaxaxa
шууук, можда не може, жили му рука???
Има у комшилуку неко пашче које не престаје да лаје на пролазнике, а богами ни на мене иако сам хтео да се спријатељимо. Желим експериментално да утврдим колико најдуже може да лаје и да ли ће одустати кад изгуби глас, кад се смори или кад се ја сморим. У ту сврху требаће ми, поред ћебета на које ћу да седнем и неке хране за успут, оне грађевинске слушалице што носе радници кад управљају пнеуматским бушилицама (да не оглувим од лавежа), де то има да се набави?
ЕДИТ: кер је иза капије, нормално, а богами је и мали, такви су увек надрндани.
Ima u uradi sam
До јаја, ако се покаже добро с утрњивањем лавежа, са укућанима има чуда да чини
Ima i kreozan i puška i Staford. Biraj jbg nemoj da se napuniš krlja na tom ćebetu ili da navučeš lepru
Imas misomor u apoteci, blize ti je
Ili ako je mali dzukac otvori kapiju i sibni ga poluvolejom nece vise garant
a možeš i da priđeš ogradi i da kroz nju pišaš - znaš kako polude kad im zapišaš njušku, a ne mogu da te ugrizu za kitu
ima li negdje BCS sa prevodom online?
Све су те методе доказано ефикасне, ја само оћу да испробам нову методу, где кер сам себе измучи јер је тупав лололо
... i to ćeš uraditi tako što ćeš nekoliko sati čučati na ćebetu, priljubljen uz ogradu sa velikim štitnicima za uši na sebi
^_^
EDIT MOram, preljepa je..
http://replygif.net/i/333.gif
Ko odavde vodi stranicu na fejsu "Vragolaž"?