Разноразно питање

1. Ovo stalno prozivanje modovi moraju da sankcionišu. Ovo nije samo prozivanje nego je i proganjanje na forumu. Valjda su nezadovoljni svojim životima pa moraju da se kurče u virtuelnom svetu.

2. Rasni za tebe uvek važi ovo: ferka 1 na 1, znači samo šake, neću te gaziti dok ležiš na zemlji. Čisto da te uverim u svoje životno nezadovoljstvo, nejebicu, nemanje para i nedominantnost uživo.

3. Za inat za inat na na za inat NA NA ZA INAT AaaaaaaaaAAAAaaaa!

4. Ajde jedan vikend u BGu. Samo prodaj dve košulje i pantalone da možeš da dođeš u BG.

5. zovite i mene da gledam

6. Olaniče pičko, on te pozvao na ferku, a ti bi da gledaš kako se on i Rasni tuku...

7. Jeste, ti bar dođi pa se pošibaj sa Vejvom u matineu pre glavne borbe.

8. Vejv dodji i ti, povedi i Dr. Tufer Šmrca da vas isevam kad završim sa ovim. Oll ti poteraj buksnu da ispalimo posle

9. Bruce vodim te na kurvu, ako ti se ne digne ti plaćaš njoj njeno i meni 10 evra, ako da, ja častim i dobijaš 10 evra

10. Vodiš Brusa kod tvoje stare?

11. Pametan si. Nikada se nikome nije digao na nju.

12. boli te kurac, bar je moš platiti

13. Nemojte se svađati sa mnom deco, mogu otac da vam budem. Zaista.

14. AHAHAHAHAHAH, AL TE UJEBO RASNI!!!

Važi. Kad se dogovorite vas dvojica da dodjete, ja samo javite, ja sam u Bgu. Al upozoravam te, Maesto, nameštaće ti vilicu. Tešku ruku imam...

15. Bruse ako izgubiš opkladu poslaću ti ja 10 evra i 100 dinara.

16. ne jebem po velikim gradovima, tamo 'oće komunalci da biju, ja to samo po selima

17. http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2832#post_3149896
    докле ће овај људски отпад да вређа туђе мајке некажњено?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.