Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Одвојио си Дачију тебра, отиђи до ауто салона и пробај да покренеш
Ispostavilo se da postoji lik koji se isto zove i preziva kao ja u mojoj zgradi i eto.. Prijatelji dragi, mozete odahnuti:))
Pa kad se zoveš Dragan Jovanović, jbg
Ne znaš imena i zanimanje svih stanara u svojoj zgradi?! Kakav si ti Srbin? Iliji Čvoroviću se tako nešto nikada ne bi desilo!!!!
Šta znači "italijanski standard" u elektroinstalacijama?
Po čemu se on razlikuje od ovih međunarodnih pa se posebno naglašava?
Nisam potpuno siguran, ali mislim da je zato što je kod italijana standardan napon 250 V, a međunarodni (osim V. Britanije i SAD-a) je 220V.
Ima logike
dankešen
Zna li ko gdje ima dobar a ne preskup sajdžija u Novom Sadu?
Mogu li da se poprave amortizeri na Rockshox viljusci? Tipa da se zamene semerinzi i da se upumpa ulje, taj neki fazon? Amortizeri ne rade ic, trenutno su zakljucani da ne lupaju bzv, ali je bajs predobar, sa Shimano XT opremom, prosto mi zao kad je vozim bez onih amortizera, nekako mi nezgrapna i obicna...
Mogu se popraviti u servisu, ali ne znam cijenu, Sinđo. Kako si ih uspio sjebati, da mi je samo znati....
Pa pazi, svaki bajs vozimo burazer i ja. U principu to su njegovi bajsevi jer on da kes, ali ih ja odrzavam i uglavnom ih vise i vozim. Ja to teram na jedan tocak i divljam i sve zivo, ali nikad nista ne sjebem i uvek vodim racuna. On, sa druge strane, vozi to tipa do prodavnice i sve sjebe, neverovatan je.
Imali smo Genesis Kavallu pre, isto Rockshox viljuska, Shimano Deore oprema komplet, Avidove kocnice-sedmice, obozavao sam taj bajs, a posle je prodao i uzeo ovog Genesis Aresa (mnogo je visok decko, ima dva metra pa mu Kavalla postala mala), ima bolju opremu, skuplju, ali generalno ne moze da prismrdi onoj Kavalli.
Nisam vozio bajs duze vreme, bas bih sad se vozikao negde, ali ne volim ni da sednem na nju dok nije u full stanju.
Onda neka burazer finansira popravak :-)
Ma hoce on, samo sto ne znam ni gde da nosim to ni da l' moze... Nikad nisam imao taj problem...
Vidi tamo đe se prodaju biciklovi, oni znaju đe ima fini servis.
Kako se na fejzbuku blokiraju notifikacije za lajkove sa određenih grupa/stranica? Ostavio sam komentar i izludiše me sad.
u gornjem desnom uglu objave ti se pojavi malo slovo V (šatro vrh strelice), klikneš, otvori se drop down i kaže "Ne želim više da vidim objave" - klik i toeto
Odradijo! Fala.
Moze link od teme gde je fazon pretraga averidz srba. Koliko je duzina kose mimi oro? I sl.
Jel mislis na ovo?
http://vukajlija.com/forum/teme/67787-dovodjenje-novog-clanstva
je l' ima neki zubar ovde, ili neko sa stomatološkog?