Разноразно питање

1. to je meni najbolje... imam drugaricu koja zvekne i bromazepam od 3 i kaže da migrena pušta odmah... ja nisam probala, ne znam kako ću da reagujem, nisam pila sedative nikad...

2. pre 13 dana Poslednja aktivnost

3. диклофен дуо и диклорапид јебу поприлично

4. al ako su to klasične migrene idu sa povraćanjem, diklofen iritira želudac opasno, izaziva i želudačno krvarenje, najbolje da nađeš nekog da ti da ampuliran, bocu...il nauči da daš sebi sam, nije teško...

5. Anđelko uči. Će se vrne u ponedjeljak. Natjeraćemo ga.

6. nema povracanje samo oce otkine glava i pritisak skace ili opada zavisi

dobio sam uput na neurologiju treba da zakazem tj moji jer nisam kuci

7. лол а ја мислио ја једини лудак што га више не ради кафетин и бруфен, некад сам пио један и после 15 мин главобоља као руком однешена, а сад одма крнем 2 па ако ме не прође после пола сата још један. исто и бруфен, никад нисам мање од 2 забо

диклофен сам користио само за јаче болове, кад су зглобови, мишићи и уопште мускулатура у питању или кад дођем са такмичења па ме следећа 3 - 5 дана све боли

8. ako popiješ brufen sad, taj posle pola sata ti baš ništa ne znači, razmak mora biti ne manji od 6 sati... diklofen jeste antireumatik, al vredi za sve bolove, obara i temperaturu, obara i pritisak...

9. Jebo vas batagugi sve kolektivno!

10. Ala jebačine na sve strane.

11. ja rokao 3 odjednom pa posle jos 1 nemoj mi reci da mi ta 3 vrede ko 1 lol

12. znaci diklofenak? jel to ide bez recepta?

13. ma da, kupi diklofen duo, u kapsulama, oko 170 dinara košta kutija.

14. Treba da overim fotokopije nekih dokumenata, jel to mogu u bilo kojoj opštini ili moram tamo gde mi je mesto prebivališta?

15. uzivam da citam vase postove djo kosmopolita, valjda zato sto vam je carmela na avataru pa zamisljam kako ona sve ovo izgovara...

16. FALA
    Ja otiso u ambulantu naveo sve moguce razloge koje mislim da mogu uzrokovati migrene
    devijacija
    imam malo krivu kicmu pa sam citao da mozda ima ukljestenje neko oko vrata
    kaze ona ma kaki sine moras ti kod neurologa lolo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.