Разноразно питање

1. a nije nego nemam ni stampac u boji...

2. sta mu je to neophodno

3. pa da istampan blurovani pecat sto mi je deki preporucio

4. Nijedan nije ti bio ni blizu niti ce ko

5. Lekarsko uverenje od sportskog lekara - šta sve podrazumeva ovaj pregled?

Krvna slika, ortoped, EKG i na kraju internista pogleda rezultate i da "mišljenje". Ovaj pregled je za rekreativce, možda je za trenere ozbiljnije.

6. Sportski lekar pregleda i zube. Visina, težina, pritisak, šećer, kiseonik u krvi, kapacitet pluća i EKG.

7. završio sam čkolu. ima neko na sajtu da bi jeftinu radnu snagu?

8. dođi u borču držim auto otpad

9. Pišem trenutno seminarski rad o Makijaveliju (na pravnom sam u NS). Napisao sam 3/4 teksta sam, sada bi mi samo trebalo da pišem o kritikama i analizama stručnjaka, ali nikako da nađem neku .pdf ili online verziju knjige, pošto fakultetska bibilioteka ne dozvoljava da iznosim knjige iz čitaonice i procedura oko izdavanja dozvole smara i traje 2 dana, pa bih vam bio mnogo zahvalan ako biste mogli da mi preporučite neku krtitiku, ili čak date svoje mišljenje o knjizi :)

10. Tupakovu analizu uzmi odlicno 100%

11. Peri d platapus hahahahhahah

12. Daj bre, Platapuse, ako već patišpanjišeš, uzmi lepo pričaj kako si išao u čitaonicu, to je ono kad odeš u čitaonicu i sretneš vrh pičku, a ne ovo: čitao sam pdf, imam seminarski, nov Word na disku baškari se. :(

13. Da li mogu da se prijavim na biro ako studiram?

14. Ja mislim da ne može, bar u BiH ne.

15. Pišem trenutno seminarski rad o Makijaveliju (na pravnom sam u NS). Napisao sam 3/4 teksta sam, sada bi mi samo trebalo da pišem o kritikama i analizama stručnjaka, ali nikako da nađem neku .pdf ili online verziju knjige, pošto fakultetska bibilioteka ne dozvoljava da iznosim knjige iz čitaonice i procedura oko izdavanja dozvole smara i traje 2 dana, pa bih vam bio mnogo zahvalan ako biste mogli da mi preporučite neku krtitiku, ili čak date svoje mišljenje o knjizi :)

U Bgu Narodna biblioteka ima sve, ali za rad unutar čitaonice. Dakle, odeš tamo, iz kataloga izabereš knjige koje ti trebaju, za pola sata stiže u čitaonicu i tu je preuzimaš, radiš u čitaonici, i posle je vratiš. Kažeš da ti je sačuvaju i za sutra ako ti bude trebala, i tako.

16. Pritom u čitaonici uči masa riba sa Medicine, Pravnog, Ekonomije, PMF-a, Farmacije, one sa FONa dan pred ispit, i tako dalje.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.