Разноразно питање

1. Ocu da spojim 30, 31, 1, 2, 3, i ocu da ne bude mnogo skupo i da je smestaj ok

2. Препоручујем ти агенцију што је Владимир окачила, ја сам ишао преко њих и имам само речи хвале и незаборавне успомене на луди провод и културно уздизање.

3. Kuda za novu godinu

negde na jug, jebes prag u zimu, smrzo sam se pre par godina ko pingvin.
    argentina, brazil, afrika, dubaji i ta sranja.

4. U Atinu ako nisi Hrvat

5. Da, megamarko, u dresu Dinama ;-)

EDIT: Maestro, ako slušaš celta, Atina ti je jeftinih 120 €, ako slušaš mene, Prag je neznatno skupljih 150 €. Sve zavisi jesi li zimogrožljiv i kakvu klimu, atmosferu i alkohol voliš.

6. Da Celtice u Atini je metanol alkohol, a u Pragu etanol.
    https://i.ytimg.com/vi/63bhuM1X8Xg/hqdefault.jpg

7. Hvala, Dio, spasio si mi život.

8. Od inostranstva najpre Atina.
    Alternativa Zlatibor, ili iznenadjenje kola DIVČIBARE

9. Što bi se smrzavao u mrtvom pragu kad mogu videti anticki grad atinu u prijatnoj temperaturi i provesti intimnih par dana sa svojom dragom

10. Eh da je Napoleon vodio računa o temperaturi... :(

11. Смрзо сам се у Прагу у јулу, не могу ни да замислим како је за нову годину. Јест да је пиво добро али ја бих само на југ брале.
    И јебеш агенције, ко да сте инвалиди па да не знате сами отићи и наћи смјештај. Одеш возом/бусом, преко airbnb нађеш собу прејефтино а добро и уживај. Разлику у цијени што си мислио дати агенцији потроши на провод

12. Odakle je fora "rekao si samo film i bleja"?

13. Milos-88
    Odakle je fora "rekao si samo film i bleja"?

Šom, pre oko pola godine smo izašli u grad Pseto88, Deky aod i ja i navlačili smo se sa neke 3 manekenke, tvrdokorne bile nikako da ih zbarimo i Deky kaže ma ajde idemo do mene nećemo da vas napadamo biće samo film i bleja. Ostalo je istorija

14. ArminVanBuuren
    100 % se desilo

Armine, jesi ti bio jedna od tih manekenki?

15. ajde idemo do mene nećemo da vas napadamo biće samo film i bleja. Ostalo je istorija

Koji od vas trojice je to izgovorio?

16. Смрзо сам се у Прагу у јулу, не могу ни да замислим како је за нову годину. Јест да је пиво добро али ја бих само на југ брале.

E jebi ga, ja sam se ove godine umereno zagrejao, do desetog jula oni su crkavali od vrućine, non-stop je vozala okolo hitna sa upaljenim rotaljkama zbog toplotnih udara, a temperatura nije prelazila umerenih 35 stepeni. Valjda nisu navikli. Ali za takvo pivo išao bih i u Novosibirsk.