Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
može li ona smesa za palačinke da se napravi bez kisele vode ili je to krucijalni sastojak?
Može brt, ja ih nikad ne pravim s kiselom.
Mleko, jaja, brašno, ulje, k'o bog.
Moze i sa obicnom. A moze i bez vode.
Meni se desilo par puta da zaboravim da uspem vodu.
moze
Sirotinja sipa običnu vodu u palačinke, samo mleko samo 3.2% mm!
ako moze belo vino s'obicnom,mogu valjda i palacinke.
FALA DOĐITE NA PALAČINKE KASNIJE
sirotinja pravi slag sa vodom :/
sirotinja muti jaje kao slag.
сиротиња стално нешто прави и крпи, мсм наручи јбт
sirotinja je i bogu teska
Jel bio neko nekad u atini?
Ako mislis na ferari nema ko nije xd
pitaj na BBB forumu axaxaxaxaxa kontaš delije ih prebile pre koji dan xaxaxaxa
hahahhahahahahahhahahhha koji skeč
Odlicne smicalice a sto je ovo
U atinu idi kad napunis 60 godina
Dal iko zna de ima radnja da odem da kupimmuzicki kompakt disk cd? Znaci necu da porucujem preko neta ocu da odem u prodavnicu i da kupim cedej.
Brt PGP ima radnju na Zelenom vencu (Jug Bogdanova 2), ja zimus kupio CD Ilde Šaulić tamo lol
ima jos pevaca koji kazu da im je izasla nova ploca i kaseta